RTL Group

Talkshow JENSEN! met Filemon, Arie, Tatjana en Di-rect

Na een succesvolle eerste uitzending maakt Robert Jensen zich opnieuw op voor een confronterende uitzending van zijn talkshow JENSEN!. Op donderdag 19 november waagt BNN-er Filemon Wesselink zich op de bank. De presentator is bekend van Spuiten en Slikken, waar hij een breed scala aan drugs uitprobeerde, en van het spraakmakende Try Before You Die. In dit programma maakte Filemon onder andere furore als porno-acteur in een seksfilm. Jensen spreekt met Filemon over een bijzondere nieuwe fase in zijn leven: het naderende vaderschap.

Ook de boomlange presentator Arie Boomsma neemt plaats op de rode bank. Jensen vraagt hem het hemd van het lijf, want hoe is het nu echt met Arie gegaan afgelopen zomer, zijn fotoreportage in de L'homo en zijn ontslag bij de EO? Hij doet zijn verhaal uit de doeken bij JENSEN!. Daarnaast komt de rondborstige Tatjana op bezoek bij Robert. Zij praat over haar leven en wat het Nederlandse publiek nog van haar mag verwachten en wat niet.

Op muzikaal gebied krijgt JENSEN! bezoek van de nieuwe formatie van Di-rect. Toetsenist Vince en zanger Marcel hebben hun intrede genomen in de band.

JENSEN!: RTL 5, donderdag 19 november, tussen 21.35 en 22.35 uur. HH: zondag 22 november tussen 22.15 en 23.15 uur.

Website: rtl.nl/jensen

---

Noot aan de redactie:Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, senior Communicatieadviseur RTL 5 & 8 via karin.bouwknegt@rtl.nl of tel. 035-6 718 598.