Nijmegenaar krast BMW

19/11/2009 09:38

De Lotto

Een man uit Nijmegen heeft met het BMW Kraslot een BMW gewonnen. Hij kocht het Kraslot bij Totaal Gemak Logger in Nijmegen. "Elke week koop ik een ander Kraslot. Dit keer wilde ik het BMW Kraslot proberen. Toen de BMW onder de kraslaag tevoorschijn kwam was ik verrast. Ik heb namelijk geen rijbewijs en ga dus niet zelf in de auto rijden," aldus de winnaar.

Het winnende Kraslot is verkocht bij Totaal Gemak Logger aan de Houtstraat in Nijmegen. Hier wordt vrijdag 27 november om 12.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de BMW prijs aldaar te vieren.

Met het BMW Kraslot zijn naast prijzen oplopend tot 100.000 euro netto, ook BMW 316i Sedans te winnen.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van De Lotto, de moedermaatschappij van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.