Fondsanalyses Beurswaage Fondsanalisten op Vastgoedvergelijker.nl

19/11/2009 10:08

Vastgoedvergelijker BV

Vastgoedvergelijker.nl

Op de onafhankelijke website www.vastgoedvergelijker.nl kan de belegger eenvoudig, of via een uitgebreide zoekopdracht, het vastgoedfonds zoeken dat bij hem of haar past. Zo kan de beginnende belegger bijvoorbeeld alleen zoeken op het maximale participatiebedrag en kan de gevorderde belegger zoeken op meer details zoals gewenst rendement, structuur, regio en vastgoedcategorie. Om de geselecteerde vastgoedfondsen goed te kunnen beoordelen krijgt de bezoeker een uitgebreid pakket fondsdetails te zien.

Sinds de introductie per 1 oktober jl. slaat Vastgoedvergelijker.nl aan bij zowel particuliere beleggers en professionele marktpartijen. De afgelopen maand zijn al meer dan 20.000 pagina's van de website geraadpleegd, en hebben veel aanbieders van vastgoedfondsen hun medewerking aan Vastgoedvergelijker.nl toegezegd. Inmiddels kan een compleet overzicht wordt geboden van nieuwe emissies.

Fondsanalyses Beurswaage

Vastgoedvergelijker.nl heeft de fondspagina's inmiddels uitgebreid met meer mogelijkheden en aangevuld met de fondsanalyses van Beurswaage Fondsanalisten. Dit om de vastgoedbelegger, buiten de fondsdetails om, tevens een risico- en rendementsprofiel te bieden van de vastgoedfondsen die door Beurswaage zijn beoordeeld.

Beurswaage (www.beurswaage.nl) is onafhankelijk, kritisch en deskundig. Zij is op geen enkele wijze ver- of gebonden aan fondsaanbieders of marktpartijen. De dienstverlening bestaat uit het systematisch samenvatten van een prospectus op hoofdpunten. In enkele pagina's rapporteert Beurswaage overzichtelijk over een aangeboden investeringsmogelijkheid in vastgoed. Zij maakt een grondige risico analyse en onderzoekt de haalbaarheid van het voorgerekende rendement. Beurswaage bestudeert het prospectus en overlegt, waar onduidelijkheden zijn, met de aanbieder of verricht zelf extern onderzoek. Met deze analyse en het prospectus kunnen beleggers een afgewogen beslissing nemen over een passende en verstandige belegging met een adequate inschatting van risico en rendement.

Cursus: Vastgoed, Rendement wat bij u past!

Tot slot is Vastgoedvergelijker.nl momenteel, in samenwerking van enkele vastgoedprofessionals, bezig tevens een cursus te ontwikkelen welke in het voorjaar van 2010 zal worden aangeboden. De cursus geeft concreet een leidraad aan beleggers voor het beoordelen van vastgoedfondsen.

Bodegraven, 19 november 2009.





http://www.vastgoedvergelijker.nl