RTL Group

RTL Gemist beschikbaar voor digitale televisieklanten Ziggo

Vanaf vandaag is RTL Gemist beschikbaar via het kabelnetwerk van Ziggo. Via deze nieuwe service kan een grote selectie programma's van RTL 4, 5, 7 en 8 tot tien dagen terug worden bekeken. RTL Gemist is onderdeel van een totaalpakket met uitzendingen van diverse omroepen onder de verzamelnaam 'Net Gemist'. Ziggo-klanten met een digitaal pakket kunnen zich op maandbasis abonneren op deze dienst.

Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, is enthousiast over het feit dat RTL Gemist nu ook voor Ziggo-abonnees beschikbaar is: "Onze klanten willen steeds vaker programma's bekijken op het moment dat het hun uitkomt. RTL Gemist biedt die mogelijkheid voor een groot aantal RTL-programma's en is daarom een zeer belangrijk onderdeel van ons aanbod."

Ook Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland, is verheugd over de samenwerking met Ziggo: "De programma's die wij via RTL Gemist aanbieden, kunnen eenvoudig via de Ziggo-afstandbediening worden opgevraagd. Wij zijn ervan overtuigd dat onze programma's een verrijking vormen van Ziggo's 'Net Gemist'-platform."

Over Ziggo
Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,2 miljoen huishoudens, 1,4 miljoen breedband internetklanten, 1,4 miljoen afnemers van digitale televisie en 900.000 telefonieabonnees. Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over heel Nederland. Meer informatie over Ziggo: ziggo.nl

Over RTL Nederland
RTL Nederland is een allround mediabedrijf en marktleider met de televisiestations RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8, het themakanaal RTL Lounge en het nummer 1 radiostation Radio 538. Het bedrijf vermaakt en informeert een breed publiek zeven dagen per week, 24 uur per dag op elk relevant platform. De zenders van RTL Nederland bieden populaire programma's van eigen bodem, zoals 'RTL Nieuws', 'RTL Boulevard', groot amusement in het weekend en een grote variëteit aan buitenlandse films en series. Met het marktleiderschap op radio en televisie en snel groeiende activiteiten in digitale media met onder andere RTL.nl en RTL Gemist, is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande mediabedrijven van Nederland. RTL Nederland is een dochterbedrijf van RTL Group en maakt deel uit van het internationale Bertelsmann concern.

---

Noot aan de redactie, niet bestemd voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gradus Vos, woordvoerder van Ziggo, via 088 - 7170000 of gradus.vos@office.ziggo.nl. Ook kunt u terecht bij Jasper Teijsse, sr. communicatieadviseur RTL Nederland, via 035-6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.