ABVAKABO FNV

OOP helden van de school! taartenactie

Vandaag is het de Dag van het OOP, ofwel de dag van het Onderwijs Ondersteunend Personeel. De afgelopen weken konden OOP'ers door collega's of ouders van kinderen opgegeven worden voor een taart.

In totaal hebben 287 mensen hun favoriete OOP'er aangemeld! Sommige OOP'ers zijn zelfs meerdere keren aangemeld. Zo zijn conciërge Jos Kwakkenbos van het Zuyderzee College te Emmeloord en administratief medewerkster Marga Ravelli van ROC Midden Nederland te Amersfoort beiden door wel 5 verschillende collega's opgegeven voor een taart.

Voor bijna alle opgegeven OOP'ers is een persoonlijk berichtje achtergelaten. Lees hier waarom de aangemelde OOP'ers de held van hun school zijn! Om de dag extra feestelijk te maken heeft ABVAKABO FNV besloten om op de school van al de 259 aangemelde OOP'ers vandaag een taart te bezorgen. Geniet ervan, jullie zijn immers de helden van de school en dat mag vandaag gevierd worden!

Klik hier om de lijst te bekijken. Scroll in de lijst op voornaam van de ontvanger of typ CTRL-F (Windows) of CMD-F (Mac) om te zoeken op naam.
19-11-2009, BVE, Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs