OHRA komt in 2010 met tweede goedkopere basispremie

19/11/2009 11:11

Creative Venue BV

Premie extra natura zorgpolis: 1074 euro per jaar

Arnhem, 19 november 2009 - OHRA introduceert, naast de bestaande reeds aangekondigde restitutie zorgpolis (premie: 96,49 euro p/maand), vanaf 1 januari 2010 ook een nog goedkopere zorgpolis, de OHRA Zorg Compact verzekering. De premie van deze natura zorgpolis bedraagt 89,50 euro per maand en komt samen met twee aanvullende verzekeringspakketten, beide inclusief tandartsdekking.

De OHRA Zorg Compact biedt consumenten een lage prijs, gemak en eenvoud. Een extra tandartsverzekering is niet meer nodig en naast volledig online inzicht in de zorgkosten en vergoedingen, declareert een klant bij OHRA nota's van zorgverleners digitaal en bestelt de klant geneesmiddelen online via de persoonlijke internetpagina Mijn OHRA Zorgverzekering.

Het is voor het eerst dat OHRA met twee verschillende zorgpolissen en -premies komt. OHRA directielid Hanneke Jukema zegt: "Deze tweede polis past ook helemaal in het "nieuwe zorgverzekeren" dat we eerder deze maand al presenteerden. Hierbij staan online service en gemak voor de klant centraal. We zijn er van overtuigd dat we klanten, met twee typen zorgpolis, een optimale keuze bieden die past bij hun individuele wensen en leefsituatie".

Met een naturapolis kan men gebruik maken van zorgverleners waar OHRA afspraken mee heeft gemaakt. Dit voordeel en het voordeel dat de klant alles zelf online regelt, is verdisconteerd in een lagere premie. De OHRA restitutiepolis biedt verzekerden volledige keuzevrijheid van een zorgverlener. Voor meer informatie, kijk op www.ohra.nl/zorg

Bijlagen:


- Premieoverzicht OHRA Compact Zorg en aanvullende zorgverzekeringen (pdf)


- Lijst met vergoedingenoverzicht per aanvullende zorgverzekering (pdf)

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl