Corporate Finance Jaargids 2010:Wie onderneemt heeft vermogen nodig

19/11/2009 11:52

LexisNexis Benelux B.V.

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om geld ter beschikking te hebben om te investeren. Maar wat als financiële kengetallen alleen niet voldoende zijn om bank, investeerders of aandeelhouders tevreden te stemmen? Dan komt het aan op reputatiewaarde: het vertrouwen dat de organisatie weet in te boezemen door transparantie in bedrijfsvoering en communicatie. En dan komt het ook aan op kosten in de hand houden, risico's beperken en slim omgaan met het vermogen dat er wel is.

De financiële crisis heeft de gemoederen de afgelopen tijd bezig gehouden en heeft geleid tot veel fundamentele vragen: Is portfoliomanagement lonend voor ons bedrijf? Hoe kan het marketingbudget doeltreffender worden ingezet? Heeft leasen voordelen boven kopen? In LexisNexis' Corporate Finance Jaargids 2010 beantwoorden deskundigen uit diverse sectoren in goed onderbouwde artikelen deze en andere vragen die door de crisis actueel zijn.

Naast de lezenswaardige artikelen geeft de Corporate Finance Jaargids een gedetailleerd overzicht van alle specialisten en bedrijven die actief zijn in de corporate finance branche. Dit zijn natuurlijk adviseurs, venture capitalists, fiscalisten en banken, maar ook advocaten en PR-bureaus. Per bedrijf is er een wie-is-wie-overzicht inclusief functies en specialismen. Dankzij het plaatsnamenregister is het heel eenvoudig om een specialist dicht bij huis te vinden.





http://www.lexisnexis.nl/dutch/books/