Gemeente Sneek


"ligplaatsen houkepoort-houkemar"

Ontwerp-wijzigingsplan "Ligplaatsen Houkepoort-Houkemar"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sneek maken hierbij bekend dat met ingang van vrijdag 13 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-wijzigingsplan "Ligplaatsen Houkepoort-Houkemar" bij de centrale balie, Marktstraat 15. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: /, onder `Actueel in Sneek', `Bestemmingsplannen'.

Het bestemmingsplan "Wijzigingsplanligplaatsen Houkepoort-Houkemar" maakt de uitbreiding van het aantal ligplaatsen mogelijk in het plangebied Houkepoort-Houkemar. Hiermee kunnen meer kavels met een eigen ligplaats worden aangeboden. Tevens worden meer ligplaatsen mogelijk gemaakt bij het eiland "Froskepolle" waar een recreatieve invulling aan wordt gegeven. Het wijzigingsplan vormt de planologisch-juridische grondslag voor de wijziging.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzageligging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen aangaande het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:


- schriftelijk (adres: College van burgemeester en wethouders van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of


- mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr. M. Husiman, telefoon: 0515-485415).