FloraHolland


Betrouwbare aanvoer voorop bij FloraHolland Bleiswijk

BLEISWIJK (19 november 2009) - Om regelmatige aanvoerders te belonen heeft FloraHolland Bleiswijk onlangs een splitsing gemaakt in de veilgroep `Phalaenopsis' tussen regelmatige en onregelmatige aanvoer. Vanwege het succes worden vanaf maandag 23 november a.s. ook de veilgroepen `Bolbloemen op pot' en `Poinsettia' (kerstster) gesplitst in 2 blokken. In blok 1 (regelmatige aanvoer) worden eerst de grote partijen geveild en daarna de overige partijen. In blok 2 (onregelmatige aanvoer) worden eveneens eerst de grote partijen geveild en daarna de overige partijen.

Criteria
Producten die in blok 1 geveild worden, zijn van A1 kwaliteit en worden vijf dagen in de week aangevoerd (in afstemming met onderstaande assortimentmanager/veilmeester).

Contact
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met de betreffende assortimentmanager/veilmeester.


- Voor de productgroepen `Phalaenopsis' en `Poinsettia' kan contact worden opgenomen met Puk Koornneef via T 010 - 529 7748 of pukkoorrnneef@floraholland.nl.

- Voor de productgroep `Bolbloemen op pot' kan contact worden opgenomen met Rene Smits via T 010 - 529 7246 of renesmits@floraholland.nl.