Gemeente Sneek


bestemmingsplan 'desah gebouw noorderhoek'en 'thomas van aquinoschool'

Vaststellling bestemmingsplan 'Desah gebouw Noorderhoek'en 'Thomas van Aquinoschool'

Burgemeester en wethouders van Sneek maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 10 november 2009 het bestemmingsplan


- "Desah gebouw Noorderhoek" ongewijzigd

en het bestemmingsplan


- "Thomas van Aquinoschool"," gewijzigd heeft vastgesteld.

De genoemde bestemmingsplannen liggen vanaf 20 november t/m 31 december 2009 ter inzage, bij de centrale balie, Marktstraat 15. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: /, onder `Actueel in Sneek', `Bestemmingsplannen'.

De gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan "Thomas van Aquinoschool" heeft betrekking op een Wijziging plankaart, aanduiding maximale bouwhoogte.

Ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan is middels de aanduiding maximale bouwhoogte de maximale bouwhoogte verhoogd tot acht meter.

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan, door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend, gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage).

Tevens kan een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze binnen de periode in te dienen bij de gemeente Sneek beroep instellen bij de Raad van State.

Tegen de genoemde gewijzigde onderdelen kan eenieder beroep instellen bij de Raad van State.

Genoemde bestemmingsplannen "Desah gebouw Noorderhoek" en "Thomas van Aquinoschool" treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met het beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrecht­ spraak van de Raad van State is ingediend.