Politie Gelderland-Zuid

Scooterrijdster gewond

Winssen, 19-11-2009 o Woensdagmiddag rond 16.35 uur raakte een 17-jarige scooterrrijdster uit Winssen in haar woonplaats gewond na een verkeersongeval. Dit vond plaats op de kruising Van Heemstraweg en de Poelsestraat. Verkeersongevallenanalyse (VOA) deed ter plekke technisch sporenonderzoek. Voor de hulpverlening en het politieonderzoek werd de Van Heemstraweg korte tijd afgezet.

De 17-jarige wilde vanaf de Poelsestraat de Van Heemstraweg oversteken en zag daarbij een van links komende 27-jarige bestuurster uit Grave, komend vanuit de richting van Winssen vermoedelijk over het hoofd. Omdat de vrouw probeerde uit te wijken, raakte de 27-jarige een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 61-jarige man uit Druten. Zij schampten elkaar.

De politieagenten ontfermden zich over het slachtoffer die op de grond lag. De 17-jarige was aanspreekbaar en is met een ambulance met onbekend letsel naar het UMC St Radboud overgebracht. Van de betrokken bestuurders worden verklaringen opgenomen. In het sporenonderzoek is de aangetroffen situatie en sporen vastgelegd. Een auto en de scooter moesten worden weggesleept. Al snel kon de weg weer voor verkeer worden vrijgegeven.
(08)

Laatst gewijzigd 19-11-2009 17:09 | © Regio Gelderland-Zuid |