Hotel en ziekenhuis halen Eur. 175.000,= op voor Spieren voor Spieren

19/11/2009 17:49

Hampshire Hospitality & Leisure

Op 6 november jl. stond de Orangerie van Hampshire Hotel Avenarius geheel in het teken van Spieren voor Spieren. Een gala met diverse artiesten en een eindbedrag van Eur. 175.000,= voor het goede doel.

De avond begon om 18.00 uur met een galadiner. Voor dit diner waren tafels verkocht aan bedrijven en instellingen. De opbrengst kwam vanzelfsprekend geheel ten goede aan het goede doel.

Het diner werd op gepaste momenten onderbroken voor optredens van o.a. Cesar Zuiderwijk, de band Beethoven en Candy Dulfer. Na het hoofdgerecht begon de veiling waarvoor veel bedrijven en bijzondere Nederlanders veilingstukken beschikbaar hadden gesteld.

Vooral de door oud-profwielrenner Tristan Hoffman aangeboden leiderstrui van Mark Cavendish uit de Giro van dit jaar en een kunstwerk gemaakt door kinderen met een spierziekte waren gewilde objecten.

Na het dessert werden de fietsers, die voor dit goede doel de Stelvio recent hadden getrotseerd in Italië voor dit goede doel in september en daarmee Eur. 80.000,= hebben opgehaald onder applaus binnengehaald.

Na een optreden van Candy Dulfer had de notaris het eindbedrag van de gehele actie inmiddels berekend en nam Minke Booij (ambassadeur van Spieren voor Spieren) de cheque in ontvangst.

Louis van Gaal, ambassadeur van Spieren voor Spieren, heeft de zaal kort toegesproken middels een straalverbinding.

De actie heeft Eur. 175.000,= opgebracht voor Spieren voor Spieren.

Het jubilerende ziekenhuis (25 jaar) en Hampshire Hotel Avenarius (15 jaar) hebben een jaar lang hun gezonde spieren ingezet voor kinderen met zieke spieren, in de hoop dat men onderzoek kan blijven doen naar de oorzaken en oplossingen voor deze kinderen.

Voor meer info over de Orangerie van Ruurlo

0573-421499 of www.orangerie-ruurlo.nl

www.hampshire-hotels.com/avenarius

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.





http://www.hampshire-hotels.com