Ingezonden persbericht


Meer Tijd voor Taal!

Op 19 november 2009 vindt van 8.30 tot 17.00 uur het congres Meer Tijd voor Taal! plaats in het Valk Hotel Den Haag - Nootdorp.

Het taalniveau van de leerling in het (v)mbo is en blijft een belangrijk onderwerp. Hoe tillen we dat niveau met elkaar naar een hoger plan, wat is daarvoor nodig, wat is de stand van zaken? Tijdens dit congres blikken we terug op het congres Tijd voor Taal! in 2008 en naar welke vorderingen er in de tussentijd zijn geboekt.

Maar, nog belangrijker: welk nieuws krijgt u te horen? Het congres staat bol van de workshops en presentaties. Diverse interessante sprekers laten van zich horen en zorgen ervoor dat u, de bezoeker van Meer Tijd voor Taal, met veel nieuwe inzichten naar huis gaat!

Programma

Het algemene thema is taalbeleid, maar ook beleid ten aanzien van taal, ontwikkeling van taalvaardigheid en toetsing. Ook moderne vreemde talen komen aan bod.

Dit congres kan een vervolg op het succesvolle 2008 genoemd worden. We blikken terug op het congres Tijd voor Taal! in 2008 en maken samen de stand op: welke vorderingen hebben we met elkaar geboekt? En waarmee moeten we nog hard aan de slag?

Maar we sturen u natuurlijk niet zonder nieuwe inzichten huiswaarts! Verschillende interessante sprekers lichten u in over de laatste ontwikkelingen, brengen u nieuws én gelegenheid tot discussie en ontwikkeling. Ook komt u op de informatiemarkt veel te weten over (nieuwe) producten op taalgebied.

Voor wie?

Het congres is onmisbaar voor (vak)docenten, beleidsmakers, adviseurs en management werkzaam in de bve-sector, al dan niet op het gebied van taal. Ontmoet uw vakgenoten en leer met én van elkaar meer over het taal in het (v)mbo.

Organisatie

Het congres wordt georganiseerd en inhoudelijk ondersteund door Profiel vakblad en Bureau ICE.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Zie www.profielconferenties.nl/mtvt.

Tot ziens bij Meer Tijd voor Taal!

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht