Ingezonden persbericht


Persbericht
Spirit of Winter
Koninklijk genieten in een tuin vol feestelijke winterideeën

Spirit of Winter: 19 t/m 22 november 2009
Het lijkt een mooie winterdroom maar dit sprookje komt uit: van 19 t/m 22 november vieren we Spirit of Winter bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Rondom dit mooiste paleis van Nederland verrijst die dagen een winterwit dorpje. Ruim 120 deelnemende bedrijven inspireren u en geven een voorproefje van een gezellige winter. De sfeervolle stands zijn aangekleed met de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten. Er klinkt stemmige muziek langs de eeuwenoude lanen. De geur van kruidige warme wijn vermengt zich met die van andere winterse lekkernijen. Knetterend haarvuur. Kou hangt in de lucht. De kaarsengeur. Kerst komt en de feestdagen zijn alvast begonnen.

De smaak van de winter
Koning Winter bezorgt ons de fijnste ingrediënten voor culinair genot. De chefs de cuisine van sterrenrestaurant De Echoput uit Hoog Soeren verheugen zich er al op. Tijdens exclusieve kookdemonstraties verklappen zij enkele keukengeheimen. Maar we begrijpen het best als u wilt proeven en genieten met uw ogen dicht.

Koninklijk bezoek
Het sprookjesachtige Paleis Het Loo is het romantische decor van Spirit of Winter. Maar binnenkijken is óók een must. U wandelt er door ruim 300 jaar geschiedenis van de Oranjes. Speciaal voor de gelegenheid geven de paleisbloemisten een voorproefje op Het Loo in Kerstsfeer. Dit koninklijk bezoek is bij de entreeprijs inbegrepen.

Een stralend seizoen
Kerst hangt in de lucht en we halen álles uit de kast. Laat u kleden tijdens Spirit of Winter! Door de bekende couturier Sheguang Hú bijvoorbeeld. Hij maakt - letterlijk en figuurlijk - schitterende ontwerpen van rijke stoffen en kleurrijke materialen.

Vier de winter
Werkelijk alles is aanwezig om de winter te vieren! Warme en feestelijke kleding, smaakvolle woonaccessoires en ambachtelijke heerlijkheden. Maar ook volop inspiratie voor de chic gedekte tafel, een sfeervol kersthuis en een feestelijke nieuwe look. Spirit of Winter haalt de mooiste seizoensproducten naar Apeldoorn.

Beleef de winter

Beleef de winter met originele demonstraties, workshops en shows. Meesterbinders laten zien hoe u zelf een geurige guirlande vlecht. Culinaire hoogvliegers nemen u mee de keuken in voor verrassende Kerstgerechten. Het is ademloos genieten bij een glasblazer die de mooiste Kerstballen tovert uit vloeibaar glas. Proef, ruik, voel, doe en geniet tijdens Spirit of Winter.

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Fairadres

Koninklijk Park 1

7315 JA Apeldoorn

Openingstijden

Donderdag 19 november: 10.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 20 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zaterdag 21 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 22 november: 10.00 uur-18.00 uur

Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten E 15,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang, inclusief entree tot Paleis Het Loo.

Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn te bestellen via de website en kosten E 12.50 per stuk.

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

Noot voor redacties

Organisatie

Spirit of Winter wordt georganiseerd door:
Reed Business b.v.
Postbus 4
7008 BA Doetinchem
Tel.: (0314) 34 90 65
Country-events@reedbusiness.nl

Productie

Estate Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
info@estateevents.nl
www.spiritofwinter.nl



Ingezonden persbericht