Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Spirit of Winter
Een sfeervol evenement met Koninklijke allure

19 t/m 22 november 2009

Van 19 t/m 22 november wordt bij Paleis Het Loo voor de tweede maal de 'Spirit of Winter'-fair gehouden. Het is het succesvolle evenement van Estate Events, organisator van Landgoedfair Beeckestijn en Castlefair Vorden. Het evenementenbureau heeft honderd bedrijven uitgenodigd om hun producten te presenteren op deze winterfair.

Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste winterse schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding. De sfeer wordt extra verhoogd door stemmige livemuziek.

Paleis Het Loo

Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Buiten ademen de baroktuinen met hun waterwerken de sfeer van de 17de eeuw. In het paleis is de tentoonstelling "Ontvouwen schoonheid" te zien, met de fraaiste waaiers uit koninklijk bezit. Daarnaast geeft de tentoonstelling "Oranje in miniatuur" een overzicht van de mooiste portretminiaturen van vier eeuwen Oranjes.

Een entreebewijs voor de Spirit of Winter-fair geeft tevens toegang tot het paleis.

Ingezonden persbericht