Ingezonden persbericht



---


P E R S I N F O R M A T I E

Burgum, 4 november 2009

Uitbreiding ondernemersplein Noordoost Fryslân op Bedrijven Contactdagen 2010

Na het succes van het ondernemersplein Noordoost Fryslân op de Bedrijven Contactdagen van 2009, sluit de gemeente Tytsjerksteradiel zich in 2010 ook aan bij het concept van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Achtkarspelen en Kollumerland c.a. Voor ondernemers een unieke kans om zich gezamenlijk te presenteren en elkaar te versterken.

Kansen voor ondernemers
Het gezamenlijke plein biedt ondernemers uit de vijf gemeenten de kans hun regionale netwerk te versterken. Daarnaast wordt gezamenlijk publiciteit aan het plein gegeven. Vorig jaar was het Ondernemersplein Noordoost Fryslân het grootste plein van de Bedrijven Contactdagen.

Onderlinge samenwerking versterken
Tytsjerksteradiel doet komend jaar voor het eerst mee aan het Ondernemersplein Noordoost Fryslân. Een logische stap voor deze gemeente nu zij met de andere gemeenten intensiever gaat samenwerken om de sociaal economisch positie van de regio Noordoost Fryslân te versterken.

Voorlichtingsbijeenkomst
Op 19 november 2009 om 20.00 uur organiseren de gemeenten een eerste informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerde ondernemers op het gemeentehuis in Damwâld.

Noot voor de redactie,