Ingezonden persbericht


Persbericht
Spirit of Winter
Koninklijk genieten in een tuin vol feestelijke winterideeën

Spirit of Winter: 19 t/m 22 november 2009

Spirit of Winter vindt plaats op een van de mooiste locaties in Nederland: Paleis Het Loo in Apeldoorn. Vier dagen lang worden de tuinen van Paleis Het Loo omgetoverd tot een unieke buitenfair met Koninklijke allure. Ruim 120 bedrijven met sfeermakende en inspirerende producten en ideeën om uw winter een bijzonder tintje te geven. Tijdens Spirit of Winter kunt u vele ideeën opdoen, kennis maken met nieuwe trends op het gebied van Life Style, en inspiraties opdoen om uw eigen spulletjes nieuw leven in te blazen. De verlichting en andere winterdecoraties zorgen voor extra gouden randjes. Zoveel sfeer, daar kunt u niet omheen.

Veel Luwe Kooktheater
Spirit of Winter presenteert in samenwerking met sterrenrestaurant De Echoput uit Hoog Soeren, het Veel Luwe Kooktheater. Iedere dag zal Teus de Kok van de Veluwe van De Echoput als gastheer van het kooktheater optreden. Diverse 'goden uit de keuken' van de restaurants in de omgeving van de Veluwe verklappen hun keukengeheimen tijdens de exclusieve kookdemonstraties en zij begrijpen het best als u wil proeven en genieten. Neem bijvoorbeeld gerechten als wildzwijnragout of koken met paddenstoelen en wild, een soep van olde terwolde kaas met de Veel Luwe kaas. Dit is maar een greep uit de Veel Luwe producten.

Maar Spirit of Winter is veel meer!
Wat dacht u bijvoorbeeld van een modeshow van de bekende mode ontwerper Sheguang Hú. Laat u verrassen door zijn prachtige ontwerpen. Zijn creaties van rijke stoffen en intense kleuren worden tot binnen de paleis muren genoemd. Sheguang Hú is hot als ontwerper van kleding voor o.a. de Olympische Spelen in Peking en 60 jaar China.

Een bezoek aan Paleis Het Loo
Tijdens Spirit of Winter heeft Paleis Het Loo twee extra exposities ingericht 'Oranje in miniatuur' met een overzicht van de mooiste portretminiaturen van vier eeuwen Oranjes. En de tentoonstelling 'Ontvouwen Schoonheid: Koninklijke waaiers'. Beide exposities zijn door hun privékarakter zelden voor publiek toegankelijk, wat een bezoek aan het paleis extra bijzonder maakt. Dit koninklijk bezoek is bij de entreeprijs inbegrepen.

Beleef de winter

Beleef de winter met originele demonstraties, workshops en shows. Meestersbinders laten zien hoe u zelf een geurige guirlande vlecht. Culinaire hoogvliegers nemen u mee de keuken in voor verrassende Kerstgerechten. Proef, ruik, voel, doe en geniet tijdens Spirit of Winter. De voorbereidingen zijn volop in gang, houd u de website www.spiritofwinter.nl in de gaten voor alle activiteiten.

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Fairadres

Koninklijk Park 1

7315 JA Apeldoorn

Openingstijden

Donderdag 19 november: 10.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 20 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zaterdag 21 november: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 22 november: 10.00 uur-18.00 uur

Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten E 15,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang, inclusief entree tot Paleis Het Loo.

Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn te bestellen via de website en kosten E 12.50 per stuk.

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

Noot voor redacties

Organisatie

Spirit of Winter wordt georganiseerd door:
Reed Business b.v.
Postbus 4
7008 BA Doetinchem
Tel.: (0314) 34 90 65
Country-events@reedbusiness.nl

Productie

Estate Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
info@estateevents.nl
www.spiritofwinter.nl