Ingezonden persbericht


Tanja de Vet houdt van 19 t/m 29 november in de Stadsgalerij, Oude Vest 34 te Breda haar
LUSTRUM EXPOSITIE

Tanja de Vet (1957), Beeldend Kunstenares, volledig autodidact is een geboren en getogen Bredase.

Haar disciplines zijn Schilderen en Dichten. Zij vervaardigt met passie kleurrijke Expressionistische Schilderijen op uiteenlopende formaten en met diverse technieken. De kunstwerken van Tanja kenmerken zich door de enorme dynamiek die van de doeken spat, een grote diversiteit van abstracte beeltenissen, haar schilderijen lijken continu in beweging en zijn ontdekkingsreizen. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer je ontdekt.

Als dichteres laat zij inmiddels haar dichterlijke sporen na, o.a. zowel via een gedichtenbundel, als ook met een in opdracht gemaakt wijkgedicht, geplaatst in de wijk Linie en binnenkort ook een ander wijkgedicht in de wijk Heuvel te Breda.

Haar inspiratie ontleent ze uit de wisselwerking van mensen welke zij op haar levenspad ontmoet.

Tanja de Vet houdt van 19 t/m 29 november in de Stadsgalerij, Oude Vest 34 te Breda haar

LUSTRUM EXPOSITIE

(Kenmerkt 10 jaar kunstenaarschap) met als titel:

"Opvallend VET"

Verwonder, Ervaar, Touché.

Tijdens de Vernissage (voor genodigden) van deze expositie, welke plaatsvindt op vrijdag 20 nov. om 20.00 uur zal het openingswoord worden verricht door Marlice Dreessen, directeur van VVV Breda. De muzikale omlijsting is in handen van Rudy Emerenciana, een muzikant van wereldformaat welke optrad met grote namen als The Platters, Tito Puente, Oscar Harris, Thijs van Leer etc. Ook trad hij in 2005 op in de Ridderzaal voor Koningin Beatrix.

De expositie "Opvallend VET" is voor iedereen te bezoeken van 19 t/m 29 november op di., woe. en vrij. van 14-18 u., dond. van 14-21 u., zat. en zond. van 14-17 u.

Elke bezoeker ontvangt, zolang de voorraad strekt, een leuke attentie.

Voor info: www.tanjadevetart.nl

Einde tekst.