Gemeente Waterland

18 november 2009

Verkeershinder

Afsluiting toegangsbrug gemeentehuis Pierebaan 3 in Monnickendam

Op dit moment wordt het plein voor het gemeentehuis herbestraat. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond wordt gestart met het ophogen en herbestraten van de weg tussen de brug en het parkeerterrein. Hierdoor wordt het parkeerterrein tijdelijk afgesloten. Gezien de bestaande parkeerdruk in de omgeving is de gemeente echter van mening dat het parkeerterrein bereikbaar moet blijven. Daarom wordt een tijdelijke ontsluiting gerealiseerd vanuit de Marijkestraat, langs de gymzaal, naar het parkeerterrein.
Op donderdag 19 en vrijdag 20 november wordt deze tijdelijke ontsluiting door de aannemer aangebracht. Vanaf maandag 23 november is de normale toegangsweg, afhankelijk van de weersomstandigheden, voor ongeveer 2 weken afgesloten. Gedurende de afsluiting wordt de omleidingroute met bebording aangegeven. Zodra de toegangsweg weer open gaat voor verkeer wordt de tijdelijke ontsluiting vanuit de Marijkestraat verwijderd.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma D. van Geemen &Zn. BV. Voor vragen kunt u contact opnemen met de opzichter de heer. E. Bootsman telefoonnummer 0299-658 573.

---