Ingezonden persbericht


Kerstromantiek in Zylom's nieuwe Delicious-spel

Delicious - Emily's Holiday Season, het vervolg op de megahit Delicious - Emily's Taste of Fame

Eindhoven, 19 november 2009 - Zylom, de populaire online spelletjessite voor vrouwen, lanceert vandaag de nieuwste editie en tevens het vijfde deel van haar populaire game-serie 'Delicious'. In dit nieuwe avontuurlijke spel, met de naam Delicious - Emily's Holiday Season begint hoofdpersoon Emily een nieuwe fase van haar leven. En het spel pakt uit: vijf gloednieuwe restaurants, nieuwe dagelijkse gebeurtenissen, evenementen en vrienden! Met de kerstdagen als thema, is deze game met bijzondere en geavanceerde graphics, zeer uniek en nu al een hit te noemen.

Het hartverwarmende spel voor de koude winteravonden speelt zich af in het stadje Snuggford waar Emily haar kerst doorbrengt met vrienden en familie. Emily bereidt hier de komst van haar familie voor in een klein hotel. In het spel leer je Emily's dierbaren kennen, zoals haar zus en ouders. Maar er gebeurt meer, als twee mannen hartstochtelijk om haar aandacht vechten, zal Emily toch echt een keuze moeten maken.

Delicious-Emily's Holiday Season is het vervolg op de megahit Delicious - Emily's Taste of Fame, die afgelopen juli door Zylom is gelanceerd en de hoogste waarderingscijfers van de geschiedenis van het bedrijf wist te behalen. Dit revolutionaire spel in de online games market, legt de lat nu hoog voor de vijfde editie van de Delicious-serie. Hein Medema, Marketing & Communicatie Manager bij Zylom zegt hierover: "Wij verwachten dat het nieuwe spel, net als de voorgaande edities een hit zal worden. In de Zylom communities is het al weken onrustig, iedereen zit met smart te wachten op de game. En ook de allereerste reacties uit de Game Industrie zijn positief. De game is uniek omdat het verhaal zich geheel in een winterse omgeving afspeelt. Er zijn niet veel games speciaal gemaakt in een winter thema. Bovendien gaat het verhaal over familie en romantiek. Het is een ideale game om samen met familie te spelen tijdens de gezelligste periode van het jaar." Over Zylom
Gratis online spelletjes spelen? Dan is www.zylom.nl de website voor jou. Met meer dan 200 gratis online woord en puzzelspelletjes is Zylom de leidende producent en distributeur van online games in Europa. Maandelijks spelen 18 miljoen mensen Zylom's gratis online spelletjes, op www.zylom.com of via haar Europese netwerk. Van de nieuwste woordspellen tot hersenkrakende Sudoku's en spannende puzzelspellen, met Mahjong als ultieme favoriet. Vooral vrouwen zijn gek op de gratis online spellen bij Zylom; 80% van alle bezoekers is vrouw en ouder dan 20 jaar.

Zylom is gekozen tot Website van het Jaar 2006 in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje en tot Games Website van het Jaar 2006 in Duitsland en Italië. In Nederland is Zylom tevens verkozen tot Website van het Jaar 2008 in de categorie Sport en spel.

Sinds begin 2006 is Zylom onderdeel van RealNetworks, Inc, de leidende producent van digitale media services en software.

###