Gamesload breidt uit in Nederland met gelokaliseerd download-aanbod van pc-games

Duitse marktleider breidt aanbod in Nederland uit.

Gamesload, het gameplatform van Deutsche Telekom AG, breidt met zijn download-aanbod van pc-games uit in Nederland. De shop is volledig gelokaliseerd en biedt met ongeveer 1500 pc- en casual games meteen al een van de grootste download-assortimenten voor gamers. Gamesload is medio oktober reeds gestart met een Engelstalig aanbod in twintig Europese landen. Andere gelokaliseerde shops worden geopend in Frankrijk, Spanje, België en Italië. Snel uw slag slaan loont de moeite: de eerste 500 kopers krijgen de game "The Rise of Atlantis" er gratis bij. Bovendien biedt Gamesload tot en met zondag 22 november 2009 een korting van 15% op actuele top-games: "Batman Arkham Asylum" en "Anno 1404". Meer informatie over Gamesload is te vinden op www.gamesload.nl.

"Het verheugt ons dat we onze diensten ook op de Nederlandse markt kunnen aanbieden. Dankzij onze gevarieerde portfolio aan core- en casual games zijn wij in staat om alle gaming-doelgroepen te bedienen", aldus Harald Eisenächer, bestuurslid van het bedrijfsonderdeel Personal & Social Networking van de divisie Products & Innovation van Deutsche Telekom AG. "Met de nu voltooide tweede fase van de internationalisering is Gamesload het eerste aanbod van Deutsche Telekom AG dat in alle 27 EU-landen vertegenwoordigd is. Met deze stap vergroten wij de reikwijdte van ons download-aanbod van pc-games met een veelvoud."

"Als marktleider op het gebied van downloads van pc-games in Duitsland beschikken wij over de nodige ervaring en de relevante contacten voor een succesvolle start in de rest van Europa. Met name uitgevers hebben nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de online-distributie van Gamesload in heel Europa", vertelt Renate Grof, Vice President van Gamesload.

Het aanbod omvat momenteel meer dan 1500 core- en casual games in alle mogelijke genres. Gebruikers kunnen betalen via creditcard, ClickandBuy en PayPal. Later zullen nog andere betaalmogelijkheden volgen. De prijzen voor de afzonderlijke producten variëren van 1,99 euro tot 49,99 euro en worden aangegeven in de valuta van het desbetreffende land. Bovendien biedt Gamesload voor dit internationale aanbod een download-manager, een gratis download-garantie voor gekochte games van twee jaar alsmede gratis testversies van een groot aantal casual games.

Landenoverzicht van internationaal aanbod Gamesload:

Land
URL
Valuta
Taal

1. België
www.gamesload.be
EUR
Frans/
Nederlands

2. Bulgarije
www.gamesload.bg
BGN
Engels

3. Denemarken
www.gamesload.dk
DKK
Engels

4. Engeland
www.gamesload.co.uk
GBP
Engels

5. Estland
www.gamesload-eesti.com EEK
Engels

6. Finland
www.gamesload.fi
EUR
Engels

7. Frankrijk
www.gamesload.fr
EUR
Frans

8. Griekenland
www.gamesload.gr
EUR
Engels

9. Ierland
www.gamesload.ie
EUR
Engels

10. Italië
www.gamesload-online.it EUR
Italiaans

11. Letland
www.gamesload.lv
LVL
Engels

12. Litouwen
www.gamesload.lt
LTL
Engels

13. Luxemburg
www.gamesload.lu
EUR
Frans

14. Nederland
www.gamesload.nl
EUR
Nederlands

15. Malta
www.gamesload.com.mt EUR
Engels

16. Noorwegen
www.gamesload.no
NOK
Engels

17. Polen
www.gamesload.pl
PLN
Engels

18. Portugal
www.gamesload.pt
EUR
Engels

19. Roemenië
www.gamesload.ro
RON
Engels

20. Zweden
www.gamesload.se
SEK
Engels

21. Slowakije
www.gamesload.sk
EUR
Engels

22. Slovenië
www.gamesload.si
EUR
Engels

23. Spanje
www.gamesload.es
EUR
Spaans

24. Tsjechië
www.gamesload.cz
CZK
Engels

25. Hongarije
www.gamesload.hu
HUF
Engels

26. Cyprus
www.gamesload.com.cy EUR
Engels

Over Gamesload:
Gamesload, het gameplatform van Deutsche Telekom AG, is sinds 2006 marktleider op het gebied van commerciële downloads van pc-games in Duitsland (GfK 2009). Sinds november 2009 is Gamesload in alle 27 landen van de Europese Unie en in Noorwegen vertegenwoordigd met een uitgebreid download-aanbod van pc-games. Het internationale aanbod omvat momenteel meer dan 1500 producten. Gebruikers kunnen betalen via creditcard, ClickandBuy en PayPal. Later zullen nog andere betaalmogelijkheden volgen. De prijzen voor afzonderlijke producten variëren van 1,99 euro tot 49,99 euro en worden aangegeven in de valuta van het desbetreffende land. Bovendien biedt Gamesload voor dit internationale aanbod een download-manager, een gratis download-garantie voor gekochte games van twee jaar alsmede gratis testversies van een groot aantal casual games.