Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 19 november 2009

Reed Business verkoopt 5 uitgeefactiviteiten

Reed Business heeft het voornemen om de uitgeefactiviteiten van de titels Architectuur.NL, Voedingsmiddelenindustrie, Metaalmagazine, Aandrijftechniek en Products4Engineers.nl te verkopen. Intentie is dat HD Beheer B.V. te Leeuwarden deze activiteiten gaat overnemen.

Door deze voorgenomen verkoop kunnen in totaal 16 medewerkers hun baan behouden. De activiteiten worden deels vanuit de regio Doetinchem voortgezet. Alle betrokken medewerkers zijn vandaag geïnformeerd over deze nieuwe ontwikkeling.

Reed Business en HD Beheer willen deze verkoop voor 1 januari 2010 realiseren. De uitgeefactiviteiten worden onder gebracht bij Eisma Business Media, onderdeel van HD Beheer.

Marianne van Leeuwen, CEO Reed Business Nederland: "We zijn erg blij dat het met deze te verwachten verkoop lukt om de banen voor de betrokken medewerkers te behouden. En natuurlijk is het belangrijk dat onze klanten zo niet teleurgesteld hoeven te worden".

Egbert van Hes, CEO HD Beheer: "Deze acquisitie is een belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverij. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen!"

Noot voor de redactie (