Ingezonden persbericht


Eerlijke Chocoladeletters bij: van Velze's Chocolaterie & Patisserie

Van Velze's maakt óók dit jaar weer, alleen eerlijke chocoladeletters. De Chocolaterie & Patisserie opende hun deuren in september 2008 en gebruikt vanaf dag één alleen, eerlijke melk & pure chocolade in al hun chocolade producten. De cacaoplantages in Costa Rica waar de bonen vandaan komen zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance Company TM. Van Velze's is aangesloten bij de Rainforest AllianceTM en heeft daardoor op al hun chocolade producten ook het Rainforest Alliance Certified logo staan.

Door producten met the Rainforest Alliance logo te kopen, herkenbaar aan de "groene kikker" ondersteunt de consument een gezond milieu en helpt mee om de levensstandaard van arbeiders en hun familie te verbeteren.

De Rainforest Alliance is een internationaal non-profit organisatie dat helpt om de biodiversiteit te behouden en promoot de rechten van de arbeiders, hun familie en communities. Boerderijen- en of plantages die werken binnen de Rainforest Alliance-standaard werken op een manier, waardoor de aarde, rivieren en dieren geen schade wordt toegebracht.
Daarnaast moeten arbeiders goede huisvesting genieten en toegang hebben tot medische ondersteuning en scholing voor kinderen.

Kijk voor andere eerlijke chocolade producten op de website: www.vanvelzes.com

U vindt de eerlijke chocoladeletters van Van Velze's in de winkel op de 1e Oosterparkstraat 7 te Amsterdam. en verschillende Natuurwinkels in Noord-Holland.




Ingezonden persbericht