Ingezonden persbericht


Kees Prins koning van Boomerang

Amsterdam, 19 november 2009

Boomerang geeft de regie weer eens uit handen! In navolging van o.a. De Jeugd van Tegenwoordig en Jules Deelder, deelt dit keer Kees Prins de lakens uit op de redactie van het gratis kaarten imperium. En wel de hele maand december.

Via www.boomerangcreate.nl, waar de creatieve achterban van Boomerang zich ophoudt, roept Prins nu al op tot het ontwerpen van een onconventionele Kerstkaart. Eentje die bij hem en bij Boomerang past. Dat belooft dus een pittig kaartje te worden! Bezoekers van de Boomerang kaartenrekken zijn dan ook gewaarschuwd; de winnende kerstkaarten zullen vanaf 9 december in heel Nederland te vinden zijn. En op Boomerang.nl natuurlijk.

Wie zelf een kaart voor Kees Prins wil ontwerpen moet snel zijn, want de deadline is donderdag 26 november om 11.00 uur. Diezelfde dag zal de interim kaartenkoning alle inzendingen bekijken en beoordelen. Makers van de winnende kerstkaartontwerpen kunnen niet alleen hun eigen kaart in de Boomerangrekken verwachten; maar ook een telefoontje van Kees Prins zelf.

Meer weten? Ga naar www.boomerang.nl/prins

----------