Als ik de baas van Hilversum was ...


Tekenwedsrijd voor alle kinderen tot 12 jaar

HILVERSUM, 20091119 -- Kinderen komen vaak met oorspronkelijke oplossingen. De ideeën die daaruit voortkomen mogen niet altijd even praktisch zijn, ze helpen wel om de gedachten van de grote mensen uit hun vastgeroeste patronen te halen. Hart voor Hilversum daagt die kinderen uit hun oplossingen voor problemen, die ze in Hilversum waarnemen, in beeld te brengen. De hoofdprijs is 3 toegangbewijzen voor de Winter-Efteling, de tweede prijs 3 kaarten voor Dierenpark Amersfoort.

Vindt je bijvoorbeeld, dat er een glijbaan van de muziektent zou moeten lopen, of dat er een zwembad in de vijver van het gemeentehuis zou moeten zijn, maak er een tekening van.
Het ligt in de bedoeling, om bij voldoende belangstelling een expositie te organiseren en een boekje uit te geven. Maar in iedergeval worden de tekeningen geplaatst op www.hartvoorhilversum.nl

Het ingezondenwerk zal beoordeeld worden door een deskundige jury, bestaande uit Rutger Coucke en JP de Swart [art directors bij Reclamemaatschap Ontwerpfabriek], Joke Hogenboom [kunstenares en docent creatieve vakken] en Vion de Swart [kunstenares].

Tekeningen kunnen gestuurd worden naar:
Hart voor Hilversum, Postbus 358, 1200 AJ Hilversum.
Ook kunnen tekeningen tijdens kantooruren ingeleverd worden bij:
Ontwerpfabriek, Dalweg 21,1217 HX Hilversum.
De sluitingsdatum is 31 december 2009.
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Voor meer informatie zie:
www.hartvoorhilversum.nl >>Albums >> Als ik de baas van Hilversum was
www.hartvoorhilversum.nl/fotoalbum/?album=Als_ik_de_baas_van_Hilversum_was





Ingezonden persbericht