Grafinex installeert de Xerox 700 digitale pers bij Repro Twente


ALMELO, 20091119 -- Grafinex, aanbieder van specialistische diensten, producten en onafhankelijk advies voor de grafische industrie, heeft bij Repro Twente de Xerox 700 geïnstalleerd. Repro Twente is het resultaat van de overname van de Hengelose vestiging van RDS Repro door Peter Diepeveen en Barry Overink en heeft onlangs opnieuw haar deuren aan de Willemstraat 62 in Hengelo geopend. Repro Twente richt zich op het produceren van hoogwaardig digitaal drukwerk in de breedste zin van het woord. Dit varieert van brochures, DM-mailingen en visitekaartjes tot het plotten van (CAD) tekeningen en grootformaat printen.

Tijdens de feestelijke opening presenteerde Repro Twente een absolute technische vooruitgang, de door Grafinex geïnstalleerde Xerox 700 digitale kleurenpers. Met deze digitale kleurenpers is het bedrijf in staat gecompliceerd drukwerk van hoge kwaliteit eenvoudig en snel te realiseren. De digitale kleurenpers wordt door Repro Twente voor allerhande drukwerk gebruikt die een hoge kwaliteit vereisen, zoals briefpapier, brochures, leaflets, visitekaartjes en reclamedrukwerk. Grafinex leverde de Xerox 700 digitale pers met EFI Fiery Rip, Light Production Finisher en een dubbele hoge capaciteitslade. Ook leverde Grafinex de EFI colorprofiler suite software inclusief fotospectraalmeter, waardoor er een constante en maximaal haalbare kleurenkwaliteit kan worden behaald.

"De installatie met Grafinex is zeer snel gegaan", aldus Peter Diepenveen en Barry Overink. "In twee weken tijd - van de eerste ontmoeting met Grafinex tot de keuze voor de machine - is de Xerox 700 digitale kleurenpers geïnstalleerd. Door de open en eerlijke houding van Grafinex zagen wij deze partij direct als ideale partner. Zij boden bovendien veel flexibiliteit, waardoor de machine snel geleverd kon worden. De keuze voor de Xerox 700 was ook snel gemaakt. De machine levert de hoge kwaliteit die wij onze klanten willen bieden en kan verschillende soorten media aan. Mede door deze machine zal Repro Twente een mooie toekomst tegemoet gaan."

De directie wordt gevormd door Peter Diepeveen en Barry Overink. Repro Twente is te vinden op Willemstraat 62, 7551 DN in Hengelo en is te bereiken via 074 - 259 15 13 of info@reprotwente.nl. Meer informatie is te vinden op www.reprotwente.nl.

---------------------

Over Repro Twente
Repro Twente is een full service bureau dat hoogwaardig digitaal drukwerk levert. Dit varieert van brochures, DM-mailingen en visitekaartjes tot het plotten van (CAD) tekeningen en grootformaat printen. Bedrijven kunnen hier tevens terecht voor het huren en aanschaffen van beurswanden en presentatiesystemen. Als laatste legt Repro Twente zich ook toe op het scannen, indexeren en archiveren van documenten en/of volledige archieven. Hiertoe is een speciale beveiligde ruimte ingericht met 24-uurs camerabewaking. Meer informatie is te vinden op www.reprotwente.nl.

Over Grafinex
Grafinex, onderdeel van Document Group Europe, is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo en Groningen. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.





Ingezonden persbericht