VSK België bijna uitverkocht

Publicatiedatum: 05-03-2009

De verkoop van VSK België gaat voor de wind. Op dit moment hebben al meer dan 100 bedrijven zich ingeschreven voor deze nieuwe beurs. Daarmee is VSK België bijna uitverkocht. Deze nieuwe vakbeurs voor de installatiebranche wordt van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 november 2009 gehouden in Tour&Taxis in Brussel.

VSK België is de eerste vakbeurs die zich specifiek op de installatiesector richt. De beurs besteedt veel aandacht aan de belangrijkste trends: strenger wordende regelgeving, duurzaam en klantgericht bouwen, domotica, renovatie en onderhoud. Project Manager Richard Butter zegt: "Vanaf het moment dat wij VSK België lanceerden staat de telefoon bij ons roodgloeiend. Inmiddels hebben ruim honderd bedrijven zich ingeschreven en zijn de drie hallen bijna uitverkocht. Een geweldig signaal in slechte tijden. Eens te meer wordt duidelijk dat bedrijven zich op een professioneel platform willen presenteren aan een specifieke bezoekersdoelgroep."

Radiatorenfabrikant Jaga gaat groots uitpakken tijdens VSK België met een stand die volledig uit afvalhout is opgebouwd. "We bieden niet alleen duurzame producten aan, maar hebben ook een duurzaam standconcept. Al jaren nemen wij deel aan de VSK beurs in Nederland en zo hebben we al kunnen proeven van deze professionele beurs. Vandaar dat we dit jaar ook zeker niet wilden ontbreken op VSK in Brussel", aldus Anneleen Jacobs, Communication Manager Jaga.

Deelnemer A & M Electric Tools is enthousiast over VSK België en heeft zijn plannen voor VSK België al gemaakt. Verantwoordelijke voor Marketing & Publiciteit Benelux, N. Kesselring zegt: "We willen VSK België gebruiken als platform voor onze nieuwe lijn AEG gereedschap (oranje) die in april 2009 op de markt komt. De reden dat wij deelnemen aan de Belgische 'editie' van de VSK is dat wij in België minder goed zijn vertegenwoordigd in de installateurbranche. Bovendien hebben wij prima ervaringen met VSK Nederland."

Definitieve deelnemers zijn o.a. Hüppe Belgium, Renson, DAB Pumps, Wilo, Nathan, Interalu, Viega Belgium, Comap, Sortimo Bellux, Quinn Group, Kampmann, Wilo en VSH Flowcontrol. De actuele plattegrond en deelnemerslijst kunt u tevens vinden op www.vskbelgie.be

VSK België wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe. Deze beursorganisatie is in Nederland marktleider met de vakbeurzen. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste beursorganisator van bouwgerelateerde vakbeurzen. Tot de toonaangevende titels behoren naast de VSK de Internationale BouwBeurs, Elektrotechniek, Hout, Greenbuild, Elektrotechniek België, GEVEL en Licht & Architectuur.


Openingstijden VSK België:
Donderdag 19 tot en met zaterdag 21 november 2009
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie:
Tour&Taxis Brussels

Interesse in de laatste stands? Neem contact op met onze sales- en accountmanager: Hanjo van Laar, telefoon: +31 30 295 2758, E-mail: hanjo.van.laar@vnuexhibitions.com of kijk op www.vskbelgie.be.