Jean-Marie Pfaff geeft startsein tot voorbereiding VSK België Publicatiedatum: 15-06-2009


Op donderdag 11 juni zijn de voorbereidingen voor de exposanten van VSK België officieel van start gegaan. Jean-Marie Pfaff en VNU Exhibitions Europe hebben de exposanten van de nieuwe beurs voor de installatiebranche, een hart onder de riem gestoken er samen een succesvolle editie van te maken. 'Succes behalen doe je nooit alleen, dat doe je gezamenlijk', aldus Pfaff. VSK België vindt plaats van 19 tot en met 21 november 2009 in Tour & Taxis in Brussel.

Richard Butter, Project Manager van VSK België, opent de Kick Off voor VSK België. 'Over een paar maanden is het zo ver, dan gaat de beurs van start. Dus nu is het moment om aan de slag te gaan met de laatste voorbereidingen voor de beurs', zegt Butter. De verkoop van VSK België is in de eindfase beland. 'Op dit moment zijn er nog maar 10 stands vrij. Een resultaat om trots op te zijn.'

Jean-Marie Pfaff sluit de Kick Off af. Hij refereert aan zijn eigen levensverhaal en behaalde successen: 'Ik vergeet nooit waar ik vandaan kom en blijf altijd met beide benen op de grond staan. Maar een beurs is net zoals een wedstrijd: scoren doe je samen.' De exposanten reageren enthousiast op de Kick Off en gaan optimaal geïnformeerd terug naar kantoor. Van de 116 exposanten waren ruim 80 personen aanwezig. Butter: 'Wij zijn erg tevreden met deze goede opkomst en dit belooft veel goeds voor de beurs.'

VSK België wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe. Deze beursorganisatie is in Nederland marktleider met de vakbeurzen. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste beursorganisator van bouwgerelateerde vakbeurzen. Tot de toonaangevende titels behoren naast VSK België, de Internationale BouwBeurs, Elektrotechniek, VSK, Hout, Greenbuild, GEVEL en Licht & Architectuur.

Openingstijden VSK België:
Donderdag 19 tot en met zaterdag 21 november 2009
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Tour&Taxis Brussels

Interesse in de laatste stands?
Neem contact op met sales- en accountmanager: Burnie Buijssen, telefoon: +31 30 295 2882, E-mail: burnie.buijssen@vnuexhibitions.com of kijk op www.vskbelgie.be.
Interesse om de beurs te bezoeken? Registreer u voor via www.vskbelgie.be.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie,