Ingezonden persbericht


PErsbErIcht: Voor onmIDDEllIjkE VErsPrEIDIng
19 eN 20 NOveMBer IN heINeKeN MUsIc hAll!
UNIeK speKTAKel `ThrIller lIve' Op
Groots eerbetoon aan King of pop MIchAel JAcKsON
komt exclusief naar Amsterdam voor 2 voorstellingen

het plotse overlijden van michael jackson op 25 juni 2009 maakt van de show `Thriller live' meer dan ooit een oprecht en live eerbetoon dat geen enkele popliefhebber mag missen.

het bijzonder succesvolle `Thriller live' is al sinds2006 op tournee in o.m. Engeland, scandinavië, Polen, tsjechië en Duitsland... en speelt sinds januari 2009 op West End in london, waar week na week extra shows moeten worden ingelast.
sinds het overlijden van de `king of Pop' jaagt de hele wereld op de rechten van dit unieke en warme eerbetoon aan michael jackson. Proud to Present is dan ook bijzonder trots te kunnen aankondigen dat de show al in november te zien zal zijn in de Amsterdamse heineken music hall. het spektakel trok in Europa al meer dan een half miljoen bezoekers. het is een wervelende, meer dan twee uur durende show met meer dan twintig absolute topzangers en topdansers, een live band en gigantische Reacties in projecties... Een onweerstaanbare, swingende ode aan het fenomeen michael jackson, de allergrootste de engelse peRs: performer in de muziekgeschiedenis.

,,Immensely enjoyable! `Thriller live' put niet alleen uit het best verkochte album aller tijden (acht grammy Awards) maar brengt ook het allerbeste uit drie decennia michael jackson, vanaf The jackson Five. This is great stuff!...'' het is een non stop verzameling `greatest hits', soms ingetogen, zoals `ben', maar meestal swingend: `blame it **** (The Independent) on the boogie, Wanna be starting something, beat it, bad, Thriller, billy jean, Earth song', ... geen hit en geen danspasje wordt overgeslagen.
,,Brilliant! A great night out!''
`Thriller live' is gecreëerd door Adrian grant die lange tijd aan de zijde stond van michael jackson en eerder ook (The Voice) `michael jackson ­ The Visual Documentary' schreef. De verbluffende choreografie is in handen van gary lloyd (robbie Williams, Pink, Anastacia,...).
,,What more could
any Jackson fan want?'' Van de eerste tot de laatste minuut is het spektakel één groot en uitbundig dansfeest. `Thriller live' biedt elke popliefhebber in het algemeen en elke michael jackson fan in het bijzonder, een unieke kans om zich nog één **** (Daily Express) keer te laten meeslepen door het muziek- en dansfenomeen michael jackson.

op de wereldpremière in london vertelde germaine jackson spontaan dat Thriller live geen lookalike show is en dat geen show ter wereld dichter staat bij het werk van zijn broer. ThrIller lIve
Op 19 en 20 november om 20 uur in de heineken Music hall in Amsterdam.