DSB-GEDUPEERDEN MET KORTING NAAR 'DE UITVERKORENE'

Theatergroep Toetssteen geeft gedupeerden van de DSB-affaire die haar voorstelling 'De Uitverkorene' willen bezoeken het tweede kaartje gratis op vertoon van hun DSB-bankpas.

Het stuk 'De Uitverkorene' verhaalt over twee gereformeerde broers die in de jaren '90 een explosief groeiend softwarebedrijf runden. Zo was het bedrijf in de hoogtijdagen van de internethype zelfs even meer waard dan KLM. Vandaag de dag is er weinig van over. 'De Uitverkorene' gaat over geloof in de economie, de liefde en in God en wat gebeurt er, als dat allemaal in elkaar stort?

Het verhaal van 'De Uitverkorene' is nu actueler dan ooit. Net als bij de DSB-affaire spelen megalomanie, winstbejag en een dreigend medialek dat het imperium in elkaar doet storten een grote rol.

Om de DSB-slachtoffers een hart onder de riem te steken biedt Toetssteen ze met korting deze avond theater aan die inzicht geeft in de dramatiek van een groot faillissement en de demasqué van de succesvolle zakenman.

De Telefilm 'De Uitverkorene', naar een script van Frank Ketelaar en Kees Prins is alom geroemd en won onder meer een Emmy in Amerika. De theaterbewerking is van Erris van Ginkel.

19 t/m 28 november (behalve ma en di):
Theater De Engelenbak
Nes 71, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur (zon 14.30 uur)
Reserveren: www.engelenbak.nl
of bel 020 - 3202007

Regie: Edo van Dijken

Cast: Paul Adama, Esther Werneke, Harry van Zon, Boudewijn van Hulzen, Tessa Lamberts en Pyke van Koutrik