Ingezonden persbericht


VNO-NCW Rotterdam

19 november

New Industry locatie te Rotterdam

GRAND DEPART ROTTERDAM 2010!

VNO-NCW Rotterdam nodigt u graag uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 19 november van 17.00 tot 19.00 uur in de 100 jaar oude Kuypers machinefabriek en de metaalfabriek van Struycken & Co, Piekstraat 77 in Rotterdam. Het thema is 'Grand Départ Rotterdam 2010'.

Rotterdam is van 1 tot en met 4 juli 2010 de trotse gastheer van de start van de Tour de France, hét wielerevenement van de wereld. De heroïek, de tragiek én de vlammende prestaties hebben de Tour gevormd tot een tot de verbeelding sprekend evenement en Rotterdam maakt daar in de zomer 2010 deel vanuit.

Peter Schuiten, projectmanager Communicatie en Marketing en Wim Hendriks, projectmanager Hospitality, Sponsoring en contacten Tour de France zullen op inspirerende wijze aangeven hoe de stad er alles aan doet dit evenement tot een groot feest te maken.

Onze bijeenkomst wordt gehouden in een bijzonder authentiek historisch gebouw, oorspronkelijk gebouwd als machinefabriek en staalfabriek in de Piekstraat 77 in Rotterdam, De Piekstraat, onderdeel van de 2e fase van de Kop van Zuid en gelegen op een unieke locatie direct aan de Maas op het Schiereiland Feyenoord, wordt herontwikkeld tot multifunctionele ruimte voor kantoren, een café-restaurant en een locatie voor evenementen.

Wij zien u en uw introducé graag op donderdag 19 november!

Con Schoenmakers,
voorzitter VNO-NCW Rotterdam

U kunt de volgende data reeds in agenda noteren:

1 december, 17.00 u met Burgemeester Aboutaleb 21 januari, 17.00 u met Niek Jan van Kesteren
18 februari, 16.00 u bedrijfsbezoek bij Vopak




Ingezonden persbericht