Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Toekomst Neede? Praat mee op 19 november


De gemeente Berkelland heeft het project NeedeVIP gestart en wil samen met de inwoners van Neede een visie ontwikkelen, waarin staat hoe Neede er in 2020 uit zou kunnen of moeten zien. Iedere Needenaar en wie zich betrokken voelt bij Neede heeft een belangrijke rol bij het maken van deze nieuwe dorpsvisie. Samen bouwen inwoners, verenigingen, ondernemers en instellingen aan de toekomst van de kern Neede.

In D'n Vlearmoes van 27 oktober ging de binnenpagina over de toekomst van Neede. Er zat ook een aanmeldingskaart bij voor de dorpsgesprekken. Ook in Berkelbericht was een pagina aan NeedeVIP gewijd. Als u de aanmeldingskaart nog niet hebt ingestuurd, nodigen wij u uit dat alsnog te doen. Op de kaart kunt u ook uw ideeën over Neede kwijt. En kunt u aangeven waar u zelf uw schouders onder wilt zetten. Als u zich aanmeldt, weten we ongeveer op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Ideeën

Krijgt u D'n Vlearmoes niet of gebruikt u liever de mail dan kan dat via NeedeVIP@gemeenteberkelland.nl. Ook stellen wij het op prijs als u ons dan per mail uw ideeën laat weten. U kunt zich ook aanmelden via de het algemene telefoonnummer van de gemeente: 0545-250250.

Dorpsgesprekken

De dorpsgesprekken zijn op 19 november en 2 december. Alle inwoners van jong tot oud en de verenigingen zijn welkom op één van deze avonden. Er is een apart dorpsgesprek op 9 december met de Needse instellingen en het georganiseerde bedrijfsleven. Met de inbreng uit de drie dorpsgesprekken gaan we dan de eerste balans opmaken en werken aan een visie die een gezamenlijke lijn uitzet voor de toekomst van Neede.Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur open.

Voor inwoners en verenigingen:

* donderdag 19 november 2009 in partycentrum 't Haantje, Borculoseweg 111, Neede.

* of woensdag 2 december 2009 in het theater in het Assink Lyceum, Julianastraat 12a, Neede.

voor ondernemers en instellingen:

* woensdag 9 december 2009 in het theater in het Assink Lyceum, Julianastraat 12a, Neede.

Gemeenschapsraad
De Gemeenschapsraad Neede heeft de gemeente op 12 november uitgenodigd om het waarom en het maken van de dorpsontwikkelingsvisie toe te lichten. Hebt u vragen of wilt u meer weten over hoe het maken van de dorpsontwikkelingsvisie? Dan kan dat op 12 november in partycentrum 't Haantje, Borculoseweg 111, Neede.

Jongeren
Ook jongeren denken na over de toekomst van Neede. Als je daaraan mee wilt doen kun je informatie vinden op www.jongneede.nl of op www.neede.hyves.nl.

Dorpsgesprekken Neede

* 19 november, 't Haantje

* 2 december, theater Assink

Aanmelden:

* Stuur aanmeldingskaart in

* Mail NeedeVIP@gemeenteberkelland.nl

* Bel 0545-250 250