Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onze waarden verbeeld in de stedelijke omgeving

Op donderdag 19 november om 18.00 uur presenteert SUN de tweede editie van het 'bookazine' Beyond op de 4de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam in het Nederlands Architectuurinstituut. In nummer 2 onder meer een passage uit de nieuwste roman van Douglas Coupland 'Generation A', en bijdragen van onder anderen de Belgische filosoof Lieven de Cauter en de Franse architect François Roche.

Beyond no.2 - Values and Symptoms
Short Stories on the Post-Contemporary...
Pedro Gadanho (hoofdredacteur)
ISBN 9789085067931 | Engelstalig |
Paperback | 160 pagina's | ¤24,50
Uitgeverij SUN architecture

Values and Symptoms
Het thema van deze editie is 'Values and Symptoms' (waarden en symptomen): "De onzekerheden van deze tijd, die gepaard gaan met symptomen als angst, sociale ongelijkheid en cynisme, dwingen ons optimisme en gemeenschappelijke doelen in ons dagelijks leven terug te vinden. Het is tijd om ons af te vragen welke waarden we willen nastreven en verbeelden in de stedelijke omgeving," zegt hoofdredacteur Pedro Gadanho.

Aan Beyond no. 2 werkten mee:
Douglas Coupland, Roemer van Toorn, Sam Jacob, Andrés Jaque, Francois Roche, Triin Ojari, Markus Miessen, Iassen Markov, Ole W. Fischer, Lieven de Cauter, Emiliano Gandolfi, Rui Zink, Nuno Coelho & Adam Kershaw, Bert de Muynck en Marc Schuilenburg.

Boekpresentatie
Beyond no. 2 wordt op donderdag 19 november om 18.00 uur gepresenteerd in het Nederlands Architectuurinstituut. Na een introductie door hoofdredacteur Pedro Gadanho, wordt het verhaal van Lieven de Cauter voorgelezen. Daarna is er een rondetafeldiscussie met auteurs Emiliano Gandolfi en Marc Schuilenburg.

Nieuws op sunarchitecture.nl/beyond
Op www.sunarchitecture.nl/beyond is het laatste nieuws over Beyond te vinden: aankondigingen van lezingen en debatten rond het bookazine, reacties op de eerste editie, en voorproefjes van korte verhalen. Via deze pagina kan iedereen ook zijn eigen korte verhaal over 'the post-contemporary' insturen.