Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Deurnese snackbarhouder bindt klanten met uniek concept 'Frietness' nieuwe rage in strijd tegen overtollige kilo's

Deurne, 19 november 2009 - Een snackbar verlaten met minder calorieën dan toen je binnenkwam? Het kan allemaal in Deurne, waar snackbarhouder Kenny van den Berkmortel afrekent met de vooroordelen tegen het eten van een patatje met.

'Ik baalde als een stekker om mezelf iedere keer te moeten verdedigen wanneer het ging om mijn producten. Het gaat tegenwoordig alléén maar over gezond, overgewicht en afvallen. Ook gisteren berichtten de media weer massaal over gezonder voedsel in snackbars, maar ik voel me totaal niet aangesproken. Om lekker verantwoord te kunnen snacken heb ik het zogenaamde 'frietness' ontwikkeld'. Vaste klanten van cafetaria 'De Snackbar' in Deurne doen hun bestelling, maar in plaats van het wachten op een stoeltje of bankje, stappen ze de hometrainer op! Tijdens het fietsen wordt hun snack geserveerd en al trappend volledig verorberd. Zelfs de menukaart geeft overal aan hoeveel minuten 'frietness' er tegenover welke snack staan.

'Ik heb twee studenten laten onderzoeken dat mijn klanten meer calorieën verbruiken dan dat ze in mijn zaak opeten, dus het is een geweldig concept!', aldus Van den Berkmortel. Vanwege het succes van frietness is het aantal hometrainers in de zaak inmiddels van vier naar tien uitgebreid en zullen verdere aanpassingen in rap tempo volgen. 'Ik heb nog twee roeiapparaten en een crosstrainer op het oog, maar misschien moet ik een stukje van ons magazijn hiervoor opofferen'.

Het frietness-concept is uitgedacht door promotiebureau Opvallers dat eveneens in Deurne is gevestigd. Voor meer informatie: www.frietness.nl.


Noot voor redacties


Neem voor hoge resolutiebeelden contact op met Martin Damen van Opvallers,

tel. 0493 - 32 70 30 of 06 - 42 308 975.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht