Gemeente Den Haag

Persbericht Gemeente Den Haag

19 november 2009

Oproep in televisie- en radiospots om 50.000 kinderen te helpen Zes bekende Hagenaren zetten zich in voor Den Haag War Child City

Dennis Weening, Soumia Abalhaja, Pierre Wind, Tim Akkerman, Jessica Mendels en Lex Immers roepen alle Hagenaren in televisie- en radiospots op om zich in te zetten voor Den Haag War Child City. Zij zijn een jaar lang ambassadeurs voor Den Haag War Child City.

Den Haag, stad van vrede en recht, is een jaar lang War Child City. De stad wil in dat jaar voldoende geld inzamelen om minimaal 50.000 oorlogskinderen een nieuwe toekomst te bieden. Tal van evenementen komen in het teken van Den Haag War Child City te staan. In september is Den Haag een uitgebreide campagne gestart onder de noemer `Stad voor Stap naar Vrede'. De campagne enthousiasmeert Haagse burgers, bedrijven, verenigingen en scholen om geld in te zamelen.

De TV-spot wordt vanaf volgende week vrijwel dagelijks uitgezonden op TV-West en zal op diverse plekken in de stad en tijdens festivals te zien zijn. De radiospot is binnenkort te beluisteren op Radio West.

De televisiespot is te zien op www.warchildcity.nl en op http://www.youtube.com/user/warchildcitynl