Ingezonden persbericht


Persbericht

RES Software sluit zich aan bij Microsoft System Center Alliance

's-Hertogenbosch, 19 november 2009 - RES Software, marktleider op het gebied van User Workspace Management-software, treedt toe tot de Microsoft System Center Alliance. Hiermee ondersteunt RES Software gepersonaliseerde en beveiligde user workspaces voor de gevirtualiseerde applicaties (App-V) van Microsoft, die worden aangeboden met Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2.

RES PowerFuse stelt IT-professionals in staat om dynamisch voor iedere eindgebruiker een persoonlijke en veilige workspace samen te stellen en te beheren, onafhankelijk van de onderliggende applicaties, besturingssysteem of hardware van de eindgebruiker. De ondersteuning van RES PowerFuse voor Microsoft App-V-applicaties, die worden aangeboden via Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2, biedt IT-managers de mogelijkheid om de persoonlijke instellingen van de eindgebruiker los te koppelen van de onderliggende applicatiedistributiemethoden. Dit proces betekent een enorme vereenvoudiging van het IT-beheer en een aanzienlijke kostenbesparing. Bovendien biedt het de zekerheid dat voldaan wordt aan compliance-voorschriften.

"De combinatie van Microsoft App-V applicatiedistributie, Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2 en het dynamisch samenstellen en beheren van gepersonaliseerde en beveiligde workspaces met RES PowerFuse, zorgt ervoor dat eindgebruikers de beschikking hebben over hun eigen vertrouwde workspace, onafhankelijk van hoe de applicaties worden aangeboden en onafhankelijk van het onderliggende besturingssysteem", zegt Ron Grevink, vice-president Marketing bij RES Software.

"Door de integratie van RES PowerFuse met Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2 kunnen onze klanten automatisch de juiste gepersonaliseerde workspace aanbieden aan de eindgebruiker, zonder dat zij hierbij rekening moeten houden met de gekozen verbindingsmethode", stelt JD Marymee, director of strategic partner alliances, Management and Services Division bij Microsoft Corp. "Wij heten RES Software van harte welkom bij de System Center Alliance en verheugen ons op de samenwerking met RES Software om oplossingen op de markt te brengen die nog meer toegevoegde waarde bieden aan onze gezamenlijke klanten."

Microsoft System Center is een vooraanstaande suite van IT-beheerproducten en -oplossingen, die klanten helpen om fysieke en gevirtualiseerde IT-omgevingen voor data centers, client computers en mobiele apparaten eenvoudig te beheren. Het doel van de System Center Alliance is om een online gemeenschap te creëren die partners helpt om eenvoudiger samen te werken aan nieuwe oplossingen voor System Center. Daarnaast richt de System Center Alliance zich op het informeren van klanten en partners over de beschikbare oplossingen.

De toetreding tot Microsoft System Center Alliance is een voorbeeld van de voortdurende samenwerking van RES Software met Microsoft. Kijk voor meer informatie over de Microsoft System Center Alliance op: www.microsoft.com/sca.Voor meer informatie over RES Software: www.ressoftware.com.




Ingezonden persbericht