Ingezonden persbericht


Persbericht

Portland Europe start eerste Acronis Academy
~ Softwaredistributeur opent inschrijving voor nieuwe technische trainingsessie ~

Zoetermeer, 19 november 2009 - Portland Europe is door Acronis aangesteld als enige Acronis Academy in Nederland en organiseert op 10 en 11 december de eerste Acronis Academy training. De training is een vervolg op het succesvolle Acronis Certified Engineer-(ACE) programma. De Acronis Academy is verplicht voor bestaande ACE-gecertificeerden die hun certificering up-to-date willen houden. De inschrijving voor deze training is vanaf vandaag geopend.

"Wij zijn trots op het feit dat wij als distributeur in de Benelux gecertificeerd zijn om deze training te verzorgen", aldus Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. "Na het succes van de Acronis ACE-training kregen wij veel vragen van resellers die graag ook een meer technische vervolgtraining zouden willen volgen. De Acronis Academy biedt eindgebruikers de mogelijkheid, om tijdens een uitgebreid programma van twee dagen, hun kennis op het gebied van backup en recovery te verdiepen."

Portland Europe is sinds 2005 partner van Acronis en heeft inmiddels in Nederland en België een uitgebreid netwerk van resellers opgebouwd en getraind. Ruim 300 resellers hebben inmiddels de ACE-training bij Portland Europe gevolgd. De Acronis Academy is een nieuw trainingsprogramma dat bestaat uit technische sessies en hands-on trainingen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.portland.nl.

Over Portland Europe
Portland Europe startte in 1997 als de eerste online softwaredistributeur in de Benelux. Onder het motto 'Portland levert software, kwaliteit en eenvoud' verkoopt de distributeur via internet software en softwarelicenties aan meer dan duizend Europese IT-resellers. Deze resellers downloaden de producten snel vanaf de website van Portland Europe: www.portland.nl.

Portland Europe heeft zich als softwareleverancier gespecialiseerd in aantrekkelijk geprijsde producten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen die zich richten op het betrouwbaar maken en het eenvoudig beheren, beveiligen van en communiceren via hun netwerken. Portland Europe is onder andere distributeur van: Acronis, Alt-N, Autotask, GFi, G-Data, IASO, Kaseya, MXSweep, SolarWinds, 2X en 3CX.

Portland's nieuwste business unit Organic IT vormt de basis voor het kennisplatform voor Managed Services in Nederland. Bezoek voor meer informatie over deze business unit: www.organicit.nl.