Gemeente Rotterdam

2009 | 194

19 november 2009

'Illegale' verkoop van hospitality pakketten Grand Départ Tour de France 2010

De Gemeente Rotterdam en de Stichting Grand Départ Rotterdam 2010 hebben vastgesteld dat er illegale verkoop plaatsvindt van VIP-plaatsen voor de start van de Tour de France. Deze niet geautoriseerde verkoop gebeurt via diverse websites. Hospitality plaatsen die gekocht zijn via de zwarte markt zijn ongeldig en kunnen dan ook niet gebruikt worden tijdens Le Grand Départ in juli 2010. De Gemeente Rotterdam en de Stichting Grand Départ Rotterdam 2010 overwegen om juridische stappen te ondernemen als de 'illegale' verkoop niet stopt.

Het feit dat er illegale verkoop plaatsvindt is reden voor de Gemeente Rotterdam en de Stichting Grand Départ Rotterdam 2010 om iedereen nogmaals te wijzen op de officiële wederverkopers. Dit zijn Ahoy, wielerwebsite www.wielerland.nl, MenM Events, Uniglobe A&P Travel en Hospitality Service Rotterdam. De adressen van de wederverkopers en het aanbod van de hospitality pakketten zijn te vinden op de officiële website van Le Grand Départ www.tourdefrancerotterdam.nl.

Voor vragen kan contact op worden genomen met het projectbureau Grand Départ Rotterdam 2010, telefoonnummer 010-4172960.



Gemeente Rotterdam