CNPV ondertekent een lange termijn strategisch partnerschap met STAND-BY Europe, een Tsjechisch bedrijf 19/11/2009 21:44

PR Newswire

DONGYING, China, November 19 /PRNewswire/ --
CNPV heeft vandaag aangekondigd dat het een lange termijn strategisch partnerschap en verkoopovereenkomst is aangegaan met STAND-BY Europe, een bekende Tsjechisch projectontwikkelaar en distributiebedrijf. De overeenkomst werd ondertekend tijdens het recente bezoek van STAND-BY Europe, 15-16 oktober 2009, aan een CNPV faciliteit samen met CTP invest, de Reiffeisen Bank en de Lumen Engineering Company.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081103/CNM010LOGO )

Onder de voorwaarden van deze strategische overeenkomst zal CNPV van 2009 tot 2012 in totaal 100 MWp aan PV modules leveren, inclusief 5 MWp volgens een leveringsschema tijdens Q4 2009 tegen vaste prijzen. De resterende 25 MWp, 30 MWp en 40 MWp staan op het programma voor levering in respectievelijk 2010, 2011 en 2012. De prijs zal echter van beide kanten elk kwartaal opnieuw bekeken worden als de marktprijs daalt of stijgt vergeleken met de vastgestelde prijzen.
"Wij zijn blij om dit nieuwe strategische partnerschap met STAND-BY Europe aan te kondigen, die de bestaande goed ophezette partnerschap met STAND-BY Europe verder zal versterken. Ons strategisch partnerschap met STAND-BY Europe is een belangrijk succes voor ons zodat wij kunnen werken met een bewezen multiregionale energieontwikkelaar met groeiende kansen in bestaande en opkomende fotovoltaic markten. Dit nieuwe contract zal een belangrijke steun zijn voor het ondernemen van nieuwe projecten in markten als de Tsjechische Republiek, Slowakije en andere Oosteuropese zonnepaneel markten", zeiden de heren Zhang Shunfu, de CEO van CNPV, en B. Veerraju Chaudary, COO van CNPV, CTO & Lid van de Raad van Bestuur. "Het doet ons genoegen om door te gaan met het uitbreiden van onze relatie met onze loyale strategische partner STAND-BY Europe breiden door modules van hoge kwaliteit, eersteklas service en een industrie leidend platform met lage prijzen te leveren."
"STAND-BY Europe is trots op deze nieuwe strategische verkoopovereenkomst met CNPV. Wij beschouwen dit als een voortzetting van onze goede relatie met CNPV om hun modules van hoge kwaliteit en premie service naar onze klanten overal in de Tsjechische Republiek en Oost-Europa te brengen", zeiden Dhr. Vaclav Prihoda, MD, Dhr. Jan Buric, MD, Jan Matusik, Verkoopdirecteur, en Dhr. David Carr, Directeur Chinese regio van STAND-BY Europe.

Over CNPV
China Solar Photovoltaic SA (NYSE Euronext: ALCNP), is, via zijn volledige dochteronderneming, CNPV Dongying Photovoltaic Power Company Limited een vooraanstaand bedrijf voor het vervaardigen van zonnepanelen met meerdere producten dat ingots, wafels, cellen en zonnepanelen en zonnemodules maakt en een belangrijke speler is op de zonne-fotovoltaic markt en dat zeer efficiënte en kosteneffectieve aardgebonden kristallige zonne-fotovoltaic modules ontwerpt, maakt en levert. Betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn ingebouwd in onze kristallige zonne-fotovoltaic modules van wereldklasse, die rigoureuze interne testen en externe certificaties (IEC61215, IEC61730, UL, en CE) ondergaan om te zorgen voor topprestatie en veiligheid. Meer informatie is te vinden op de website van CNPV: http://www.cnpv-power.com

Over STAND-BY Europe s.r.o
Leidinggevenden van STAND-BY Europe zijn al langer dan tien jaar actief in de elektronische industrie en zijn meer dan drie jaar geleden actief geworden in de zonne-fotovoltaic industrie. STAND-BY Europe, een projectontwikkelaar en distributiebedrijf, is het resultaat van constante groeiende vraag naar duurzame energie. STAND-BY Europe biedt de eindgebruiker diensten voor ontwerp, projectontwikkeling en installatie van PV systemen met steun en partnerschap met de bekende Lumen Engineering Company en gebruikt fotovoltaic modules van hoge kwaliteit van de goed bekendstaande fabrikant CNPV. Meer informatie is te vinden op de website van STAND-BY Europe: http://www.standby-europe.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

B. Veerraju Chaudary,
COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur
Tel: +86-546-7795053
GSM: +86-13656-473355
Email: chaudary@cnpv-power.com

Jane Liu, Senior Manager
Investeringsrelaties en Financiën
Tel: +86-546-7795078
GSM: +86-15318-358353
Email: jane.liu@cnpv-power.com

B. Veerraju Chaudary, COO, CTO & Lid van de Raad van Bestuur, +86-546-7795053, +86-13656-473355 (GSM), chaudary@cnpv-power.com, of Jane Liu, Senior Manager, Investeerderrelaties en Financiën, +86-546-7795078, +86-15318-358353 (GSM), jane.liu@cnpv-power.com






-