Gemeente Geertruidenberg


Afvalberichten

Gratis compost

Op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november biedt de gemeente Geertruidenberg haar inwoners gratis compost aan. U kunt daarvoor terecht bij de groen composteerinrichting De Hillen aan de Statendamweg 100 in Oosterhout. Deze actie geldt alleen voor particulieren.

U kunt op vrijdag terecht tussen 8.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 14.00 uur. Per inwoner mag u maximaal 2 kuub meenemen (ongeveer 30 kruiwagens). Legitimatie verplicht.

Als u zonder aanhangwagen komt, moet u zelf voor emmers, zakken of ander verpakkingsmateriaal zorgen. We adviseren u ook een schep mee te nemen.

Groencompost is een natuurlijke bodemverbeteraar en wordt gemaakt van met name tuin- en snoeiafval. De Hillen ligt direct aan Rijksweg A59. Als u afslag 33 (Oosterhout) neemt vindt u De Hillen direct aan uw rechterzijde.

Ophaaldata oud papier

Geertruidenberg en Raamsdonk

20 november

Raamsdonksveer

27 november

Er wordt om 7.30 uur begonnen met de inzameling.

Ondergrondse container

Op de vloerplaat rondom de ondergrondse container mag geen oud papier worden geplaatst, omdat tijdens de lediging van de container het papier eraf valt.

Aanbieden minicontainer binnen Veer Centraal

De openbare weg door het Veer Centraal, Zeldenrustlaan, is open voor gebruik. Daarom kunnen de bewoners van de Jan van Beekhof en de Zeldenrustlaan hun afval minicontainers voor hun huis aanbieden.