Sanoma Uitgevers

Meekijken?

Vrijdag: TEDx Amsterdam. Meekijken?

---

18.11.09

Vrijdag 20 november in Amsterdam: het wereldberoemde ideeënfeest TEDx. Met Sanoma als een van de sponsors. Meekijken?

TED - Technology, Entertainment, Design - is een jaarlijks evenement waar elke denker of doener met een goed idee - op uitnodiging - zijn verhaal mag komen vertellen. TEDx zijn de daarvan afgeleide lokale ideeënfestijnen. Dit keer voor het eerst ook in Nederland, in het Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Prinses Mabel
TED heeft al veel beroemde sprekers gehad. Van Bill Clinton en Al Gore tot Paul Simon en Philippe Starck. Ook in Amsterdam staan illustere namen op de lijst. Zoals prinses Mabel, Job Cohen, staatssecretaris Frans Timmermans en Gary Carter, COO van de wereldberoemde tv-producent Fremantle.

Simultaan locaties
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, zijn er op diverse plekken in het hele land simultaan bijeenkomsten georganiseerd waar alles live te volgen is. En waar men soms een heel eigen programma omheen heeft gebouwd. Hier
http://www.tedxamsterdam.nl/simulcast-locations-20-november/ vind je alle locaties.

Maar ook op de site
Maar natuurlijk kun je ook live streams zien op de eigen site van TEDx Ams www.tedxamsterdam.nl. En uiteraard valt er ook op Twitter veel te TEDxen. Gebruik daarvoor de hastag: #tedxams.