Politiebond ACP

20 november 2009

Inkomensvooruitblik Loyalis in de lucht

Denkt u erover eerder te stoppen met werken? Maak dan gebruik van de inkomensvooruitblik van MijnLoyalis. Die maakt het u inzichtelijk.

Weten of u eerder kunt stoppen met werken? De inkomensvooruitblik van Loyalis helpt u erbij.

Eind dit jaar beschikt u over de Inkomensvooruitblik van Loyalis. Tenminste als u zich hiervoor hebt aangemeld. De Inkomensvooruitblik is een totaaloverzicht van uw financiële situatie. Hiermee ziet u in één oogopslag hoe u er financieel voor staat.

MijnLoyalis: uw digitale Inkomensvooruitblik
In MijnLoyalis ziet u wat uw inkomen wordt als u eerder wilt stoppen met werken, arbeidsongeschikt wordt of wat uw nabestaanden krijgen als u komt te overlijden. Loyalis rekent met uw actuele salaris op basis van uw pensioengegevens. Op die manier ontstaat er een handig totaaloverzicht dat steeds kan worden bijgewerkt. Zo hebt u op elk moment de actuele stand binnen handbereik.

Nieuwe functionaliteiten MijnLoyalis voor Levensloop Politie? Voorheen was het niet mogelijk om in MijnLoyalis te zien hoe u uw levensloopverlof in combinatie met uw pensioen kunt inzetten om eerder te stoppen met werken, zoals beschreven in de cao. Nu kan dat wel.

Wat kunt u van Loyalis verwachten?
Doet u mee met Loyalis Levensloop Politie en hebt u zich aangemeld voor de Inkomensvooruitblik? Dan helpt MijnLoyalis u uw keuze inzichtelijk te maken. Binnenkort ontvangt u een brief van Loyalis. In deze brief wordt uitgelegd welke keuzes u in MijnLoyalis kunt maken om eerder te stoppen met werken. En hoe u dat moet doen. Hebt u nog geen inloggegevens voor MijnLoyalis dan vindt u deze in de brief zodat u direct toegang heeft tot MijnLoyalis. Ook heeft Loyalis een handleiding ontwikkeld. U vindt deze vanaf 21 november op de speciale politiesite politie.loyalis.nl.

Hebt u vragen?
Ga naar uw afdeling personeelszaken voor meer informatie of bezoek de website politie.loyalis.nl. U kunt ook contact opnemen met de Loyalis Klantenservice. (www.loyalis.nl)

---