Watersportverbond - KNWV

Positieve reacties op eerste Themadag Jeugd

vrijdag 20 november 2009

Publiek tijdens de Themadag Jeugd Rond de 65 vertegenwoordigers van verenigingen, klassenorganisaties en het Watersportverbond hebben afgelopen zondag 15 november van de Themadag Jeugd een geslaagde dag gemaakt.

Die dag leverde een gevarieerd programma op met
goede sprekers/workshopleiders en betrokken deelnemers. In de
wandelgangen hebben we alleen maar positieve reacties gehoord. De sfeer was prima en was zowel informatief als inspirerend; velen zijn met goede ideeën naar huis gegaan.

Rody Franken overhandigt het Jeugdbeleidsplan aan Kees Jurgens Tijdens de dag was een van de thema's de uitvoering van het Jeugdbeleidsplan 2009-2012. De eerste editie hiervan werd tijdens de dag uitgereikt aan Kees Jurgens, voormalig voorzitter van de Sectorcommissie Jeugd & Opleiding van het Watersportverbond.

Eerder deze week is al een berichtje op onze website geplaatst over het Jeugdbestuur van het jaar 2009: âJeugdcommissie VWDTP is
Jeugdbestuur van het jaarâ. Wie de informatie nog wil nalezen; de presentaties van de themadag jeugd staan op nu ook op onze website speciaal voor verenigingen: www.watersportverbond.nl/voorVerenigingen

In de komende weken zullen nog ontbrekende presentaties en verslagen worden toegevoegd op de website.

Vanuit de sectorcommissie Jeugd & Opleiding zijn we heel benieuwd naar uw reactie. Suggesties en ideeën voor een volgende keer kunt u mailen naar opleidingen@watersportverbond.nl.