Verkiezingsstrijd kalender Mooiste studente van het jaar losgebarsten

20/11/2009 13:28

Studenten.nl

Meer dan 250 studentes uit het hele land hebben zich ingeschreven voor de Mooiste studente van het jaar verkiezing, georganiseerd door Studenten.nl en Ulla Models. Vanaf vandaag kan er gestemd worden.

"Nu is het aan de bezoekers van onze website om te bepalen wie de mooiste studente van Nederland is." Aldus Jan-Peter Cruiming, directeur van Studenten.nl. "Er zitten erg mooie dames bij, met beauty & brains, dus ik ben benieuwd naar de uitkomst!" Bezoekers van Studenten.nl kunnen vanaf vandaag 1 x per dag hun stem uitbrengen. De verkiezing sluit op 11 december. De foto's van de mooie studentes zijn inmiddels meer dan 1,2 miljoen keer bekeken!

Gisteren vond de casting door Ulla Models plaats om de finalisten te bepalen. "We zijn overspoeld met aanmeldingen. Dit overtrof onze stoutste dromen. Het is dan erg moeilijk om een keuze alleen te maken op basis van via internet ingestuurde foto's", aldus Martine Blauw van Ulla Models. "Wij zien daarom het liefst de meisjes ook nog even in het echt, voordat we een definitieve keuze maken". Die keuze is inmiddels gemaakt. De veertien finalisten zijn bekend! (zie onderstaand).

Studentes met de meeste stemmen worden geplaatst op de Mooiste studente van het jaar kalender. Eind dit jaar zal de kalender met de twaalf mooiste studentes van Nederland beschikbaar zijn via de website van Studenten.nl. De opbrengst van de kalender gaat voor de helft naar de Glazenhuis actie van Radio 3FM, die samen met het Rode Kruis geld inzamelt voor de malariabestrijding.

De studente met de meeste stemmen mag zich vervolgens een jaar lang "Mooiste studente van het jaar" noemen en wint bovendien ook nog eens 1000,- euro.

De finalisten voor de Mooiste studente van het jaar verkiezing zijn:


1. Irene Mostert - Psychologie - Groningen


2. Merel Koene - Spaanse Taal - Utrecht


3. Leonie van Essen - Rechten - Utrecht


4. Cheryl Mauer - Media Entertainment - Zuid Holland


5. Nynke Abma - Pabo - Friesland


6. Kim Zevenbergen - Communicatie - Overijssel


7. Myrthe Anna Kristiane Maathuis - Engels - Groningen


8. Shantinella Mariano - Rechten - Zuid Holland


9. Amanda Rey - Biologie - Groningen


10. Anna Vreeken - Interior Design - Utrecht


11. Awisa Aghazadeh - Economie - Noord Holland


12. Sanne Veugelers - Fashion Management - Noord Holland


13. Judith Hoohenkerk - Pabo - Noord Holland


14. Romiy Wiese - Multimedia - Zuid Holland

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over Ulla Models

Ulla Models is een van de top modellenbureaus van Nederland. Ulla selecteert de modellen voor internationale bedrijven.





http://www.studenten.nl/verkiezing

http://www.Studenten.nl