Gemeente Someren


Enquête over zorg voor 55-plussers in Lierop

In de week van 16 november hebben alle mensen van 55 jaar en ouder in Lierop een enquêteformulier ontvangen. De enquête is ontwikkeld door Initiatiefgroep "Zorg in Lierop" in samenwerking met de gemeente Someren. De Initiatiefgroep stelt het erg op prijs als iedereen het enquêteformulier invult.

Vanuit het Integraal Dorpsontwikkelingsplan (IDOP) is de Initiatiefgroep "Zorg in Lierop" ontstaan.

Deze groep richt zich op de ontwikkeling van een brede vorm van zorg in Lierop. Om verdere ontwikkeling te bereiken zijn twee punten van belang. Als eerste het inventariseren van de aanwezige zorgfaciliteiten in Lierop en daarnaast bij de 55-plussers in Lierop informeren welke zorg zij wenselijk achten.

De initiatiefgroep heeft daarom in nauwe samenwerking met de gemeente Someren een enquêteformulier opgesteld. Dit enquêteformulier is in de week van 16 november onder alle 55-plussers in Lierop verspreid.

Invullen enquête/ophalen formulieren

De Initiatiefgroep stelt het erg op prijs als iedereen het enquêteformulier invult. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten. De enquête kan alleen slagen als iedereen het enquêteformulier invult. De vragenlijst is anoniem en uw privacy is volledig gewaarborgd. Vanaf 27 november a.s. worden de formulieren huis-aan-huis opgehaald door leden van KBO Lierop of andere vrijwilligers.

Uitslag enquête

De resultaten van het onderzoek worden in februari 2010 bekend gemaakt via De Koepel, Slaponline en op de gemeentepagina van 't Contact.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de enquête dan kunt u contact opnemen met Riek van Bussel, tel. 0492-332151 of via e-mail: riek.bussel@hetnet.nl

Laatst gewijzigd: 20 november 2009

---