Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Meneer Kleinbloesem gaat door

Enkele jaren terug ontstond in Nederland commotie rond de Cells4Health kliniek van meneer Kleinbloesem in Rotterdam. Mensen konden daar terecht voor een uiterst omstreden stamcelbehandeling. Niemand werd er beter van, behalve de bankrekening van de heer Kleinbloesem.

stamcellen Toen de Inspectie voor de Volksgezondheid onderzoek ging doen naar de praktijken van meneer Kleinbloesem, sloot hij de deuren van zijn kliniek en verdween... om zijn activiteiten vrolijk voort te zetten in Keulen.

Hij biedt nu zijn stamcelbehandeling aan tegen dwarslaesie, MS, diabetes (type 1 en 2), Parkinson, Alzheimer, reuma, hart- en vaatziekten, maculadegeneratie en natuurlijk ALS. Behandeling bij ALS kost u ongeveer EUR 7545,-. Uit eigen onderzoek van meneer Kleinbloesem blijkt dat er een kans is dat u zich beter voelt na de operatie, een kans dat u zich slechter voelt na de operatie en een kans dat u geen verschil merkt.

Het is uiterst triest dat een dergelijke oplichter de kans krijgt om zijn praktijken in Duitsland voort te zetten, wanneer in Nederland de grond hem te heet onder de voeten wordt. Laat u niet misleiden: de stamceltherapieën van meneer Kleinbloesem zijn pure kwakzalverij. 20 november 2009