Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen overval juwelier Kruisstraat

Eindhoven Woensel Zuid, 19-11-2009 o Woensdagavond omstreeks 18.00 uur werd een juwelierszaak aan de Kruisstraat overvallen. Daarbij raakte de juwelier zwaar gewond.

Overval
De politie zoekt getuigen die rond bovengenoemd tijdstip iets gezien hebben dat te maken kan hebben met de overval. De politie wil graag in contact komen met een klant, een man, die kort voor de overval in de winkel was. Tegen sluitingstijd drong een aantal donkergeklede personen met bivakmuts over het hoofd getrokken de winkel binnen.

Juwelier zwaar gewond
Er ontstond een worsteling waarbij de juwelier zwaar gewond raakte. De man is inmiddels buiten levensgevaar. Er is wel sprake van buit, maar het is nog niet vast komen te staan wat er exact is weggenomen. De vluchtweg van de daders is onbekend. De politie startte ter plaatse een onderzoek.

Onderzoek politie

De technische recherche doet sporenonderzoek en er is een buurtonderzoek gehouden. Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche in Eindhoven, via telefoonnummer 0900 - 8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.