Ingezonden persbericht


Persbericht

20 november 2009 -De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) heeft een nieuwe website en biedt er vacatures aan voor managed hostingbranche.

De DHPA groeit verder en met 20 aansprekende deelnemers uit de managed hostingbranche en 12 waardevolle endorsers, is de DHPA zonder twijfel de belangrijkste spreekbuis van deze branche. Binnen de DHPA werken deelnemers samen aan transparantie en betrouwbaarheid van de managed hostingdiensten die hen bindt en zorgen een gedragscode en een SLA framework ervoor dat de klant meer waarborgen krijgt wanneer deze bij een van de deelnemers een dienst afneemt.

Om de aandacht op de branche te kunnen blijven vestigen, heef de DHPA een nieuwe verbeterde website. Hierop staat niet alleen meer informatie, ook zijn voortaan de vacatures uit de gehele branche via deze website zichtbaar. Want de managed hostingbranche blijft tijdens de huidige economische situatie gewoon zoeken naar talent in zowel de verkoop als de techniek. Daarnaast worden ook stageplaatsen op de vacaturesite geplaatst.

De DHPA is trots op hetgeen ze in de afgelopen twee jaar heeft neergezet en zal in 2010 verder bouwen aan dit succes en de groeiende markt voor outsourcing nog meer onder de aandacht brengen. En dat vertrouwen in de markt is niet ongegrond.

Hans Bennink, directeur van de DHPA stelt: "Recentelijk hebben we in een extern onderzoek gelezen dat de vraag naar outsourcing niet gedaald is ten opzicht van het jaar daarvoor. Terecht dus ook dat het vertrouwen van de branche groot is. Voor 2010 verwachten weer dezelfde groei als voor 2009".

De DHPA zet het nieuwe jaar in op meer communicatie, zodat steeds meer bedrijven van deze branche op de hoogte is en ze steeds vaker een spin in het web is voor de hostingbranche. Dit zal niet alleen via de nieuwe website plaats vinden, ook zullen de verschillende 'communities ' worden ingezet voor de verspreiding van de boodschap. Een boodschap waarin niet alleen de voordelen van de branche centraal zullen staan, maar ook het belang van een goed gereguleerde branche.

Want de DHPA bestaat inmiddels uit de volgende deelnemers: BIT, Bluedome, Cyso Managed Hosting, Denit Hosting Solutions, Getronics, Glidepath, Intermax, Interoute, Leaseweb, IS Interned Services, Multrix, NXS, Parentix, PINS, Proserve, Rackspace, RDC, Siennax, Terremark en WideXS/Ion-IP. De DHPA en haar doelstellingen worden gesteund door onder andere Cisco, Dell, IBM, Microsoft, Mazars, Novell, Sun Microsystems, F5 Networks, VMware. Meer informatie op www.dhpa.nl

Einde persbericht



Ingezonden persbericht