Ingezonden persbericht


Micro Focus benoemt twee salesprofessionals voor Nederlandse markt

Hoofddorp, 20 november 2009 ­ Micro Focus, marktleider op het gebied van enterprise-applicatiemanagement, ontwikkeling en moderniseringsoplossingen, breidt zijn salesafdeling uit met twee ervaren krachten. Ed Vollemans (49) is benoemd tot Sales Manager Nederland en Edwin Boss (40) zal gaan werken als Senior Account Manager.

Ed Vollemans gaat zich bezighouden met het opbouwen van een nieuw salesteam. Daarnaast gaat hij de innovatieve softwareoplossingen van Micro Focus verder in de markt zetten.

Edwin Boss gaat zich in zijn nieuwe functie volledig richten op het uitbouwen van het Micro Focus-klantportfolio in Nederland. Hierbij legt hij de focus op de migratie- en applicatiemoderniseringsoplossingen van Micro Focus, die bij klanten voor aanzienlijke kostenbesparingen zorgen.

Vollemans heeft jarenlange saleservaring als zelfstandig ondernemer. Vóór zijn zelfstandig ondernemerschap bekleedde hij de positie van Managing Director bij Mercury Interactive. Ook was Vollemans negen jaar Sales Director bij BMC Software. Boss heeft twaalf jaar saleservaring, opgedaan bij Compuware, BMC Software en Mercury Interactive.

####

Over Micro Focus
Micro Focus, lid van de FTSE 250, levert innovatieve software die ervoor zorgt dat bedrijven de waarde van hun bedrijfsapplicaties kunnen vergroten. Micro Focus Enterprise Application-software voor modernisering en beheer zorgt ervoor dat de applicaties van klanten snel zijn aan te passen aan marktveranderingen. Tevens ondersteunen Micro Focus-oplossingen moderne architecturen die lagere kosten en minder risico met zich meebrengen.

Ingezonden persbericht