Ingezonden persbericht


British Telecom zet gespecialiseerd team in voor Avaya Connect-programma

BT wil dé specialist worden op het gebied van integratie Avaya Aura(TM)

Nieuwegein, 20 november 2009 - British Telecom Global Services sluit zich aan bij het Avaya Connect-programma. Dit is een belangrijke component in de uitbreidingsplannen van BT voor zijn Unified Communications- en contactcenteroplossingen, waar Avaya Aura(TM) deel van uit maakt. BT en Avaya werken reeds tien jaar goed samen en met deze nieuwe mijlpaal zal de samenwerking nog intensiever worden. Een gespecialiseerd team ondersteunt de wereldwijde levering van Avaya-oplossingen aan multinationale klanten en de implementatie ervan.

"Door de uitbreiding van onze samenwerking kunnen we de ondersteuning voor Avaya-contactcenters en Unified Communications wereldwijd aanzienlijk verbeteren. Belangrijker nog is, dat we met de Avaya-accreditatie klanten laten zien dat we onze service en ons aanbod continu verbeteren", zegt Neil Sutton, vicepresident Global Portfolio, BT Global Services. "Dit betekent dat klanten die wereldwijd actief zijn en in verschillende landen contactcenters hebben, bij BT terechtkunnen voor een end-to-end-omgeving op basis van Avaya-oplossingen. Dit zorgt voor een eenvoudiger systeem en hogere reactiesnelheid van contactcenters. BT Global Services is een van de weinige organisaties die dergelijke oplossingen wereldwijd kunnen leveren."

"De keuze voor Avaya en de meerwaarde van het nieuwe Avaya Connect-programma vormen een winnende combinatie voor BT. Het bedrijf kan daardoor klanten sneller en eenvoudiger een uitgebreide serie communicatiemogelijkheden bieden. Op deze manier kan BT zijn klanten betere keuzes bieden om hun business te laten groeien, terwijl tegelijkertijd kosten bespaard worden", zegt Chris de Jongh, Managing Director Avaya Nederland.

###

Over BT
BT is een van de wereldwijd vooraanstaande leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten in 170 landen. Tot zijn kerntaken behoort het wereldwijd aanbieden van IT-netwerkoplossingen en telecomdiensten (lokaal, nationaal en internationaal) voor thuis, op het werk en onderweg. Daarbij levert BT breedband- en internetproducten en -diensten plus gecombineerde vaste/mobiele producten en diensten. BT bestaat grofweg uit vier divisies: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale. In het afgelopen boekjaar (eindigend maart 2009) bedroeg de omzet van de BT Group 21.390 Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een dochteronderneming van de BT Group en omvat nagenoeg alle bedrijfsactiviteiten en bedrijfseigendommen van de BT Group. BT Group is genoteerd aan de beurzen van Londen en New York.